Lån penge til at holde årets vildeste nytårsfest

December er den dyreste måned på året. Ikke nok med det er julen og hjerternes fest, så er det også måneden, hvor årets fest finder sted – nytårsaften. Vil du gerne holde den helt perfekte nytårsaften, men mangler du penge til at holde den for? Så tag et forbrugslån hos Santander. Et forbrugslån giver dig mulighed for at gøre de ting, du gerne vil i perioder, hvor økonomien er lidt stram. Beløb og løbetid bestemmer du helt selv, så længe det er indenfor långiverens rammer. Et forbrugslån er dermed en oplagt mulighed i julemåneden, så du stadig kan holde den juleaften og nytårsfest, du drømmer om.

 

 

Hold et brag af en nytårsfest derhjemme

Hvad er en nytårsaften uden en lækker middag? Om du selv vil brillere i køkkenet eller betale dig fra det, hører en lækker middag sig til nytårsaften. Til nytår er der tradition for at gøre lidt ekstra ud af middagen. Af den grund er der mange, der f.eks. serverer retter med hummer, kaviar og østers, da det er de færreste, som spiser disse råvarer til hverdag.

Nyd middagen med god vin eller specialøl, der passer til aftenens menu. Til nytår må du heller ikke glemme en lækker champagne og kransekage, som bruges til at fejre det nye år, når klokken slår tolv.

Nytår i udlandet

Vil du gerne have en mere unik nytårsaften, kan du også tage ud at rejse. At tilbringe nytår i udlandet er en oplevelse udover det sædvanlige. Oplev f.eks. nytårsfestligheder i de to store europæiske hovedstæder – London og Berlin. Eller den helt vilde – nytår i Sydney.

Sydney er kendt for at have et af verdens mest spektakulære fyrværkerier, som ovenikøbet finder sted to gange i løbet af aftenen. Start aftenen med en forestilling i det ikoniske operahus, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Nyd herefter et glas champagne imens du ser det smukke fyrværkeri, som lyser hele havnefronten op.

Du kan altid finde lånemuligheder hos Santander.