Tilbage til Vind penge

Vind penge på odds og sport

Online bookmakere giver gode muligheder for at vinde penge online. Der er stor konkurrence mellem sportssiderne, og det giver både højere odds og mange gode tilbud til spillerne.

Bonusser og freebets

Som ny spiller kan man ofte få en god bonus oven i første indbetaling til en spiludbyder. Disse bonusser forbedrer vinderchancerne betydeligt. Ved at oprette sig som spiller på mange forskellige sportssider, kan man samle mange tusinde kroner sammen i bonusser. Her er nogle aktuelle velkomsttilbud.

Alle disse spillesteder har licens fra Skat/Spillemyndigheden til at udbyde spil i Danmark.

 • Betfair – Første bet op til 200 kr. er gratis. Hvis du taber får du pengene tilbage.
 • Sportingbet – Få fordoblet din første indbetaling op til 500 kr.
 • Bet365 – Få fordoblet din første indbetaling op til 1000 kr.
 • Betsafe – Få fordoblet din første indbetaling op til 1000 kr.
 • Betsson – Få fordoblet din første indbetaling op til 1000 kr.
 • NordicBet – Få fordoblet din første indbetaling op til 1000 kr.
 • PartyBets – Få fordoblet din første indbetaling op til 1000 kr.

Når du modtager en bonus, gælder der forskellige betingelser før du kan hæve dine penge igen. Typisk skal man omsætte for et vist beløb. Tjek betingelserne på de forskellige spillesider.

Sådan vinder du på bonusserne

Selvom man forpligter sig til at spille et vist antal spil når man får en bonus, så er det statistisk set mest sandsynligt at man stadig har overskud på kontoen når man har gennemspillet en bonus. Her er nogle måder man kan spille på for at sikre overskuddet.

 • Spil normalt – Hvis du interesserer dig for sport og er god til at gætte de rigtige resultater, så skal du bare spille normalt og satse de beløb på de udfald du synes er passende. Odds baseres på matematiske udregninger og mere eller mindre kvalificerede gæt, men bookmakerne ved ikke alt, og hvis du ved nok om dit yndlingsfodboldhold, kan du indimellem finde nogle odds der er sat for højt.
 • Spil systematisk – Hvis du ikke ved noget om sport, kan du stadig vinde på bonusserne. Spil systematisk mindre beløb, fx 50 kr. ad gangen på uafgjort resultat til odds ca. 3. Ved at spille mindre beløb på ensartede odds, minimerer du de statistiske udsving og vil typisk ende med et lille overskud.
 • Spil vildt – Hvis du er villig til at løbe en risiko, så sats vildt. For hver gang du spiller for 100 kr. æder bookmakeren i snit omkring 5 kr. Jo mindre du omsætter, des mindre går der til bookmakeren. Hvis du taber alle dine penge i et hug, slipper du for at gennemføre omsætningskravet. Dit tab modsvares af en tilsvarende højere gevinst når du vinder. Ved at tabe et sted og vinde et andet skal du kun gennemføre ét omsætningskrav, og dermed vinder du i snit mere i længden.
 • Spil med forsikring – En meget sikker metode, som kræver at man har en del penge at spille med, er at spille på det modsatte resultat hos en anden bookmaker. Hvis du taber et sted, vinder du det andet sted. Bemærk at spillestederne naturligvis ikke er vilde med den metode, så tjek deres betingelser for at se om det er tilladt. Hvis det bliver opdaget, risikerer du at miste din gevinst.

Vind penge uden bonusser

Man behøver naturligvis ikke have en bonus for at vinde penge. Hvis du er god til at forudsige sportsresultaterne, kan du indimellem se om odds er sat for højt af bookmakernes automatiske udregninger. Der kan være pludseligt opståede faktorer, såsom skader og uheld, der ændrer odds, hvilket bookmakerne ikke altid når at tage højde for.

Der er også konkurrence mellem bookmakerne, og de sætter odds lidt forskelligt. Det er derfor værd at være opmærksom på om du kan få højere odds hos en anden bookmaker. Meget sjældent sker det at bookmakerne er så uenige om odds at du kan kan spille på det ene hold hos en bookmaker og det andet hold hos en anden og dermed være sikret et overskud. Igen skal du være opmærksom om det er i overensstemmelse med bookmakerens regler.