Om 10000kr.dk

Jeg grundlagde 10000kr.dk i 2005 hvor ideen var at lave en side en tips og tricks til at tjene penge uden at arbejde.Målet var at alle skulle kunne tjene 10000 kr. ekstra om året uden at arbejde for det, blot ved at lægge lidt om på sine vaner og privatøkonomi og bære sig fornuftigt ad som forbruger.

10000kr.dk er en privat hjemmeside. Alle informationer er velmenende råd, fortrinsvis baseret på personlige erfaringer. Jeg forsøger at være kritisk i det materiale der medtages på siden. Hvis der er nogle af informationerne der ikke virker efter hensigten, så kontakt mig her:

[email protected]

For en god ordens skyld skal det nævnes at 10000kr.dk ikke på nogen måde tager ansvar for tab og skader som er opstået ved at følge informationer på siden eller de sider der linkes til. Det er læserens eget ansvar at orientere sig hos de relevante myndigheder.

Om annoncer på 10000kr.dk

Det er et stort arbejde at drive en hjemmeside, og det er 10000kr.dk’s holdning at man gerne må få penge for at udføre et stykke arbejde som skaber værdi for andre. Derfor er der annoncer på siden i form af bannerreklamer og sponsorerede links.

Sponsorerede links

Alle artikler på 10000kr.dk er udtryk for personlige holdninger, og der er ikke skjult reklame for de virksomheder der omtales. 10000kr.dk forsøger dog så vidt muligt at få sponsoraftaler med de sider der linkes til, da disse links også ofte skaber værdi for de pågældende sider. Artikler på 10000kr.dk kan derfor indeholde sponsorerede links.

Om annoncer fra Google

En del af annoncepladsen på 10000kr.dk administreres af Google. Disse annoncer er ikke nødvendigvis et udtryk for en anbefaling fra 10000kr.dk’s side.