Tjen penge på at blogge

Den absolut bedste måde komme i gang med at tjene penge på nettet på, er at starte sin egen hjemmeside og putte nogle reklamer på den. Hvis man ikke er så skrap til at lave hjemmesider, er det nemt at starte en gratis blog.

Uden alt for meget arbejde kan man skaffe sig en stabil ekstraindtægt ved at blogge. Alle kan tjene et par hundrede ekstra om måneden, mens de gode bloggere kan tjene flere tusinde kroner om måneden. Her er den simpleste metode til at komme i gang med at tjene lidt ekstra. Det er fuldstændig gratis og risikofrit.

Trin 1: Opret en blog

Gå ind på blogger.com og opret en blog. Det er supernemt og tager et halv minut.

Trin 2: Skriv noget

Begynd at skrive nogle indlæg på bloggen. Skriv om noget der interesserer dig, dine tanker, ideer, sjove links eller videoer du har funder på nettet. Det betyder ikke så meget hvad det er du skriver, bare du skriver noget. Måske har du allerede en masse tekst liggende i forvejen.

Trin 3: Put reklamer på bloggen

Tilmeld Google Adsense. Gå derefter ind i din blog. Klik på ‘Tjen penge’-tabben og følg vejledningen. Eller klik på ’tilpas’ > ’tilføj en gadget’ > ‘adsense’. Følg vejledningen og knyt din blog til din adsense-konto, og så er du i gang.

Trin 4: ?

Sådan. Det var det. Der er en masse ting man kan lære og blive bedre til, men disse trin er i princippet nok til at man kan tjene penge på det.

Kom videre

Man kan gøre en masse ting for at forbedre indtjeningsmulighederne. Her er nogle tip:

  • Start med en god ide. Din hjemmeside skal handle om noget som du synes er sjovt at skrive om og andre synes er sjovt at læse om.
  • Skriv, skriv, skriv! Det bedste og vigtigste du kan gøre, er at skrive. Sørg for at skrive nogle indlæg i starten. Selvom der virker dumt at skrive uden at der er nogen der læser det, så er det den eneste vej frem. Jo mere du skriver, des bedre.
  • For at tjene noget, skal du have besøgende. Jo flere besøgende du har, des mere vil du tjene. Få tips til at få flere besøgende.
  • Vær tålmodig og vedholdende. Penge og besøgende kommer ikke lige med det samme. Jeg startede med at tjene få kroner om dagen.
  • Klik lidt rundt på din blogger-konto og adsense-konto og gå på opdagelse i de mange muligheder.
  • Lær det grundlæggende principper i html, det sprog som hjemmesider er skrevet i. Det giver dig flere muligheder fremover. Start på html.dk.
  • Installer Google Analytics. Så kan du bl.a. holde øje med hvor mange besøgende du har, hvor de kommer fra, og hvad de læser på din side.
  • Prøv andre reklamenetværker end google. Læs mere om de forskellige affiliateprogrammer.
  • Kunne du bruge guiden? Så giv mig gerne et link fra din nye blog 🙂

Hvis du får smag for dette og godt kunne tænke dig at gøre noget seriøst ved det, så vil jeg anbefale min udvidede guide til at tjene penge på nettet.