Tilbage til Tjen penge

Tjen penge på at blogge

Den absolut bedste måde komme i gang med at tjene penge på nettet på, er at starte sin egen hjemmeside og putte nogle reklamer på den. Hvis man ikke er så skrap til at lave hjemmesider, er det nemt at starte en gratis blog.

Uden alt for meget arbejde kan man skaffe sig en stabil ekstraindtægt ved at blogge. Alle kan tjene et par hundrede ekstra om måneden, mens de gode bloggere kan tjene flere tusinde kroner om måneden. Her er den simpleste metode til at komme i gang med at tjene lidt ekstra. Det er fuldstændig gratis og risikofrit.

Trin 1: Opret en blog

Gå ind på blogger.com og opret en blog. Det er supernemt og tager et halv minut.

Trin 2: Skriv noget

Begynd at skrive nogle indlæg på bloggen. Skriv om noget der interesserer dig, dine tanker, ideer, sjove links eller videoer du har funder på nettet. Det betyder ikke så meget hvad det er du skriver, bare du skriver noget. Måske har du allerede en masse tekst liggende i forvejen.

Trin 3: Put reklamer på bloggen

Tilmeld Google Adsense. Gå derefter ind i din blog. Klik på ‘Tjen penge’-tabben og følg vejledningen. Eller klik på ’tilpas’ > ’tilføj en gadget’ > ‘adsense’. Følg vejledningen og knyt din blog til din adsense-konto, og så er du i gang.

Trin 4: ?

Sådan. Det var det. Der er en masse ting man kan lære og blive bedre til, men disse trin er i princippet nok til at man kan tjene penge på det.

Kom videre

Man kan gøre en masse ting for at forbedre indtjeningsmulighederne. Her er nogle tip:

 • Start med en god ide. Din hjemmeside skal handle om noget som du synes er sjovt at skrive om og andre synes er sjovt at læse om.
 • Skriv, skriv, skriv! Det bedste og vigtigste du kan gøre, er at skrive. Sørg for at skrive nogle indlæg i starten. Selvom der virker dumt at skrive uden at der er nogen der læser det, så er det den eneste vej frem. Jo mere du skriver, des bedre.
 • For at tjene noget, skal du have besøgende. Jo flere besøgende du har, des mere vil du tjene. Få tips til at få flere besøgende.
 • Vær tålmodig og vedholdende. Penge og besøgende kommer ikke lige med det samme. Jeg startede med at tjene få kroner om dagen.
 • Klik lidt rundt på din blogger-konto og adsense-konto og gå på opdagelse i de mange muligheder.
 • Lær det grundlæggende principper i html, det sprog som hjemmesider er skrevet i. Det giver dig flere muligheder fremover. Start på html.dk.
 • Installer Google Analytics. Så kan du bl.a. holde øje med hvor mange besøgende du har, hvor de kommer fra, og hvad de læser på din side.
 • Prøv andre reklamenetværker end google. Læs mere om de forskellige affiliateprogrammer.
 • Kunne du bruge guiden? Så giv mig gerne et link fra din nye blog 🙂

Hvis du får smag for dette og godt kunne tænke dig at gøre noget seriøst ved det, så vil jeg anbefale min udvidede guide til at tjene penge på nettet.

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg synes at du beskriver rigtigt godt hvordan man tjener penge på bloggen. Din artikel er forstående især hvis du er nybegynder. Men der findes mange andre ting man kan gøre for at tjene penge online. Men jeg synes ikke at man skal tage alt for stor mundfuld, føre man mestrer basis viden. Tak for artiklen hvis du får tid er du velkommen til at besøge min blog som jeg har startet for nogen dage side. Mvh Elvedin din loyale læser:-)

 2. Tak for rådene. Jeg oprettede ikke min blog for at tjene penge, men det vil da være en god bonus at tjene penge, på det man godt kan lide at lave, og som faktisk bare er en interesse(;
  Jeg håber, at du vil kigge på min blog, for som “nyfødt” blogger, er jeg på udkig efter læsere(;

 3. Jeg har udfra at have læst dine indlæg op at lave en blog, selv opsat en blog gennem Blogger.com
  Jeg har tilmeldt mig google ads, og der er da kommet lidt klik.
  Men jeg er ved at rykke håret fra hovedet ved tanken om at jeg nok skulle have oprettet siden ved en anden udbyder end Blogger.com

  Men hvis du har lyst så tjek siden http://www.mobilogpc.com

  P.S – Der er linket til https://www.10000kr.dk på min side.

 4. Hejsa. Jeg må indrømme, at du er mit store idol! Din side er måske ikke den, som er aller mest dybdegående, men du gav i hvert fald mig, motivationen til at starte med at blogge. Denne blog, kom til at se sådan her ud:
  http://simon-hansen.blogspot.dk/
  -Været online i 6 mdr. ca. 1500 kr. tjent og 1000 kr. skulle gerne være i lommen, om lidt over 1 md.

  Nu er jeg så, gået igang med min 2. side, som omhandler Android Apps, iPhone Apps, iPad Apps og at lave en app.
  Denne ser sådan her ud:
  http://degratisapps.dk/
  Tjent so far: 0 kr 😀

  -Jeg vil bare fortælle dig, at jeg er super glad for din “hjælp/motivation” og ønsker dig alt held og lykke fremover med denne blog og andre projekter!

  (Forresten virker din forside ikke på min pc pt. Bruger Google Chrome… Bare et godt tip, til en ting, du måske burde fixe 😀 Ellers super fed side!)

  -Simon Hansen

 5. Fedt du kan bruge det, og tillykke med indtjeningen. Du har allerede tjent mere end jeg selv gjorde det første halve år 🙂

 6. Kan man tjene penge inde på bloggers delight på den måde du har beskrevet?
  Jeg kan ihvertfald ikke finde nogle “tjen penge” knap 😉

  • Nahida on 30. juni 2013 at 11:56
  • Svar

  Der er noget jeg ikke forstår. Jeg er næsten også lige startet med at blogge og har brugt siden blogger.com. Men da jeg opsatte alt det med indtjening, blev jeg ikke godkendt?

 7. Kort og godt indlæg. Nemt at finde ud af 😀

Skriv et svar

Your email address will not be published.