Persondatapolitik

1. Ejeroplysninger

CVH Consult IVS

Brummers Plads
35, 1. th.

5000 Odense C

CVR.: 38533460

postkasse@10000kr.dk

2. Cookies

Dette website
anvender cookies.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i
din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende
besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og
de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et
vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage
cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores
website

Dette website anvender cookies til
følgende formål:

– Teknisk funktionalitet, så vi kan
huske dine indstillinger.

– Trafikmåling, så vi ved hvor
mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for
annoncører.

– Målretning af annoncering, så vi
kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den
samme annonce vises.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google
Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google
Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Websitet benytter ligeledes andre
annonceringsprodukter fra Google såsom AdWords og AdSense. Du kan
her læse om, hvilke data Google indsamler og anvender:

http://www.google.com/intl/da/policies/privacy/partners/

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til
tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og
vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os
disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en
undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse,
postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab
til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at
gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er
indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få
større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug
kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en
forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning
af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine
personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer
dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som
er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores
sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om
vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig
hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke
garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.
Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget
tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares
elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget
ansvar.

Personoplysninger slettes eller
anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet
til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet
betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan
blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og
ændre nærværende retningslinjer for behandling af
personoplysninger.