Tjen penge på din hjemmeside

Har du din egen hjemmeside, er det den nemmeste sag i verden at tjene lidt ekstra penge, bare ved at putte nogle reklamer på siden. Du behøver ikke at være professionel eller have et firma – alle kan tjene penge på deres hjemmeside.

Her finder du de værktøjer der skal til for at kunne tjene penge på sin hjemmeside. Du kan også få tips og tricks til hvordan du får mest ud af reklamerne på din hjemmeside.

Få reklamer på hjemmesiden med affiliateprogrammer

At finde nogen der vil reklamere på din hjemmeside, er ikke så svært som nogle måske tror. Der findes mange forskellige programmer hvor alle kan tilmelde sig og reklamere løs, såkaldte affiliate-programmer. Det hele er som regel helt automatiseret, så når reklamerne er sat op, så ruller pengene lige så stille og roligt ind på din bankkonto.

Her er nogle af de affiliate-programmer som 10000kr.dk benytter:

  • Google Adsense. Supersmart program som vedligeholder sig selv, og de betaler rigtig godt.
  • EuroAds. Vælg mellem et hav af annoncører. Der er intet mindstebeløb for at få udbetalt sine penge.
  • Partner-ads. Simpelt program med en masse mindre annoncører. Reklamer bl.a. for 10000kr.dk.
  • Tradedoubler. For lidt mere professionelle sider.

Tjen flere penge på din hjemmeside

Der er nogle grundlæggende ting du kan gøre for at sørge for at du tjene mest muligt på din hjemmeside. Her er nogle tips:

  • Vælg annoncer der passer til dine besøgende og din sides inhold. Hvis din side handler om biler, er det fx en god ide at reklamere for bilmagasiner, og en dårlig ide at reklamere for børnetøj.
  • Placer annoncerne rigtigt. Nogle placeringer og reklamestørrelser virker bedre end andre. Prøv at eksperimentere med hvor på siden du placerer annoncerne.
  • Put ikke for mange annoncer på siden. For mange annoncer virker generende og skræmmer bare dine besøgende væk.
  • Brug mest tekstannoncer. Tekstlinks virker bedre end reklamebannere. Folk er blevet blinde over for billedreklamer. En god teknik er at lave en omtale af produktet og så give et tekstlink.
  • Find masser af andre tips på Araknosofi.dk.

Brug affiliateprogrammer selv og få rabat når du handler på nettet

En smart fidus er at klikke på ens egne reklamelinks og benytte de forskellige tilbud fra affiliateprogrammerne. På den måde kan man både opnå rabat på alverdens ting. De fleste affiliateprogrammer tillader dette, og opfordrer ligefrem til det. Tjek programmernes egne vilkår og betingelser.