Tilbage til Tjen penge

Tjen penge på din hjemmeside

Har du din egen hjemmeside, er det den nemmeste sag i verden at tjene lidt ekstra penge, bare ved at putte nogle reklamer på siden. Du behøver ikke at være professionel eller have et firma – alle kan tjene penge på deres hjemmeside.

Her finder du de værktøjer der skal til for at kunne tjene penge på sin hjemmeside. Du kan også få tips og tricks til hvordan du får mest ud af reklamerne på din hjemmeside.

Få reklamer på hjemmesiden med affiliateprogrammer

At finde nogen der vil reklamere på din hjemmeside, er ikke så svært som nogle måske tror. Der findes mange forskellige programmer hvor alle kan tilmelde sig og reklamere løs, såkaldte affiliate-programmer. Det hele er som regel helt automatiseret, så når reklamerne er sat op, så ruller pengene lige så stille og roligt ind på din bankkonto.

Her er nogle af de affiliate-programmer som 10000kr.dk benytter:

 • Google Adsense. Supersmart program som vedligeholder sig selv, og de betaler rigtig godt.
 • EuroAds. Vælg mellem et hav af annoncører. Der er intet mindstebeløb for at få udbetalt sine penge.
 • Partner-ads. Simpelt program med en masse mindre annoncører. Reklamer bl.a. for 10000kr.dk.
 • Tradedoubler. For lidt mere professionelle sider.

Tjen flere penge på din hjemmeside

Der er nogle grundlæggende ting du kan gøre for at sørge for at du tjene mest muligt på din hjemmeside. Her er nogle tips:

 • Vælg annoncer der passer til dine besøgende og din sides inhold. Hvis din side handler om biler, er det fx en god ide at reklamere for bilmagasiner, og en dårlig ide at reklamere for børnetøj.
 • Placer annoncerne rigtigt. Nogle placeringer og reklamestørrelser virker bedre end andre. Prøv at eksperimentere med hvor på siden du placerer annoncerne.
 • Put ikke for mange annoncer på siden. For mange annoncer virker generende og skræmmer bare dine besøgende væk.
 • Brug mest tekstannoncer. Tekstlinks virker bedre end reklamebannere. Folk er blevet blinde over for billedreklamer. En god teknik er at lave en omtale af produktet og så give et tekstlink.
 • Find masser af andre tips på Araknosofi.dk.

Brug affiliateprogrammer selv og få rabat når du handler på nettet

En smart fidus er at klikke på ens egne reklamelinks og benytte de forskellige tilbud fra affiliateprogrammerne. På den måde kan man både opnå rabat på alverdens ting. De fleste affiliateprogrammer tillader dette, og opfordrer ligefrem til det. Tjek programmernes egne vilkår og betingelser.

Få flere besøgende til din hjemmeside

Hvis du tjener penge på din hjemmeside, kan du tjene endnu mere hvis du får flere besøgende. Trafik kommer ikke af sig selv, men man kan selv gøre noget for at få mere trafik til siden. Her er nogle gratis måder at få flere besøgende på. For at få trafik skal din side være synlig …

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Daniel on 9. januar 2013 at 01:47
  • Svar

  Hey hvilken side vil du anbefale man køber sin hjemmeside eller skal man tage gratis 😀

  • Gert on 20. marts 2013 at 12:27
  • Svar

  hej.

  hvad skal man gøre for at få dem på sin hjemme side, for nu har jeg en ved 123hjemmeside, men ved ikke lige hvordan man gøre hvis man får sådan noget på.

 1. Hej Daniel.
  jeg har selv lige startet et side op inde på http://www.hostgator.com
  det er en rigtig god og brugervenlig side!
  et rigtig nemt kontrol panel, med 1 klik installering.
  jeg havde selv samme overvejelser som dig, med hvor jeg skulle hoste en side osv. eller om den skulle være en af de mange gratis sider, men det kan ikke betale sig, når du kan få en side herinde med “eget” domæne navn, til under 100kr om måneden.

  du kan spare 25% med den her kupon kode 🙂
  hostgate25percent

  håber din side bliver en succes 🙂

 2. Jeg har selv startet en side ved one.com og har aldrig haft en hjemmeside før, det er super nemt og deres online service er i top, og så er det super billigt.
  Se evnt siden http://www.true-workzone.com og få også inspiration til en måde at tjene rigtig gode penge på.
  God dag til alle

 3. Hej Folkens
  Hvis vi taler om professional domæne hjemmeside
  for begynder vil jeg helt klart anbefale http://www.One.com eller http://www.Joomla.com
  jeg har http://www.one.com personligt og jeg er mega glad for det, jeg har været medlem af http://www.one.com lige siden 2008 til nu og også i fremtiden forhåbentligt :-). Jeg vil sige 123hjemmeside.dk eller noge ligende vil jeg ikke kalde for en hjemmeside. Overvej hvis i virkelig vil have en hjemmeside så prøv at overveje en af de hjemmesider jeg har skrevet til jer her. Min hjemmeside er 30.000-35.000 kroner værd hvis jeg skulle sælge den til en anden person her i dag 🙂 man kan også se hvor meget ens egen hjemmeside er værd når der går noget tid ind på kontrolpanelet. Så tænk over det 😉

Skriv et svar

Your email address will not be published.