Sådan skaber du en permanent passiv indtægt

Overskriften siger det hele. Denne artikel vil give dig tips til, hvordan du skaber en permanent passiv indtægt, som ikke forsvinder lige så snart du ikke ligger arbejde i det længere.

Mange hjemmesider lover nemlig guld og grønne skove med diverse ”tjen penge online”-muligheder, men faktum er, at lang de færreste af dem kan give dig en permanent indtjening, hvis overhoved nogen indtjening.

I denne artikel kigger vi på en måde, hvorpå du rent faktisk kan skave en permanent og bæredygtig indtjening online.

Affiliate marketing

Glem alt om binære optioner, konkurrencer og hvad der ellers findes af muligheder, som lover dig en passiv indtægt. Det virker ikke! Og du vil spilde din tid på noget som ikke vil holde i fremtiden.

Hvis du vil skabe en passiv indtægt, som vil forblive nu og i fremtiden, så skal du arbejde med affiliate marketing.

Affiliate marketing går i al sin enkelthed ud på, at du henviser kunder til virksomheder. Hver gang en af disse kunder køber noget hos virksomheden, så får du en andel af denne omsætning.

Du kan være affiliate på mange måder. Her er blot et par eksempler:

  • Anmeld produkter
  • Sammenlign produkter
  • Blog om dine oplevelser med et givent produkt eller service

De fleste affiliates anvender blog og hjemmesider til at tiltrække kunder og linke videre til produkter hos forskellige virksomheder, men nogle anvender også Facebook og instagram, hvis de er gode til at begå sig på de sociale medier.

Hvad gør en indtjening via affiliate marketing permanent?

Affiliate marketing er ikke nemme penge. Affiliate marketing kræver meget arbejde, da du både skal opbygge en hjemmeside, komme frem i søge resultaterne og få folk til at klikke videre, når de så har fundet din side.

MEN, når du er nået dertil og opnået en vis mængde faste besøgende på din hjemmeside, så vil det ikke bare sådan lige gå væk igen, hvis du ikke arbejder på det.

Med en hjemmeside, hvor du har et fast antal besøgende og gode placeringer i Google, kan du altså sagtens tage på ferie i en hel måned uden at der sker de store ændringer. Derfor er affiliate marketing rigtig spændende, da du kan tjene penge mens du er på ferie, men det kræver altså en del arbejde for at nå dertil.

Hvis du gerne vil i gang med affiliate marketing og opbygge en seriøs bi-indtægt, kan vi anbefale dig at tage et kig på dette online kursus om affiliate marketing fra NemProgrammering.dk, som vil lære dig hvordan du kommer i gang og samtidig opbygger en forretning, som er bæredygtigt nu og i fremtiden. Se kurser her: Tjen penge online med affiliate marketing.