Så meget tjente jeg i december

OBS! Denne føljeton fortsætter på araknosofi.dk.

Så er jeg tilbage efter en lang juleferie. Det er nøjagtig en måned siden at jeg sidst har skrevet på bloggen eller opdateret min hjemmeside, så det er jo spændende at se hvor meget man kan tjene på en måned uden at røre en finger 🙂

Generelt er folk mindre på nettet omkring jul, så jeg forventede et fald i min indtjening, og det fik jeg også. Dertil har jeg satset lidt på nogle nye affiliate-programmer, hvor jeg ikke rigtig havde nogen fornemmelse af hvor godt de ville klare sig.

Nå, men her er tallene:

Google AdSense: 3.927 kr.
SponsorCar: 1.606 kr.
Partner-ads: 1.552 kr.
Adservice Media: 1.302 kr.
EuroAds: 639 kr.
MikkelsenMedia: 419 kr.
Tradedoubler: 180 kr.

Udgifter: -2.205 kr

I alt: 7.420 kr.

Alt i alt et fald på ca. 1000 kr. i forhold til sidste måned. Det er ikke så tosset i og med at der ikke var meget trafik i juledagene. Hvis aktiviteten fra første halvdel af december havde holdt hele måneden, havde jeg slået min indtjeningsrekord.

To nye affiliate-programmer

Som det fremgår har jeg tjent penge på to nye programmer. Jeg har afprøvet MikkelsenMedia på opfordring af en kommentator her på bloggen, og jeg er meget imponeret af deres program. De har generelt nogle gode priser, også højere en mange andere programmer, men der hvor de virkelig adskiller sig, er på deres værktøjer. Det eneste jeg har gjort er at tilføje en side med tilbud som der er linket til fra topmenuen på 10000kr.dk. Indholdet på denne side er genereret automatisk med et script fra MikkelsenMedia. Det tog mig 5 minutter at sætte op (plus et par timer at opdage og overveje om det var en god ide :)), og det alene har tjent mig 419 kr.

Dernæst har jeg prøvet Adservice som er kendetegnet ved at man skal gøre alt arbejdet selv – der er ikke engang genereret en html-kode for en – men til gengæld har de højeste priser jeg har stødt på. Det er noget besværligt, men hvis man ikke har noget imod lidt ekstra arbejde, kan Adservice godt give nogle ekstra procent i indtjeningen.

Det skal lige siges at jeg har flyttet nogle af mine kampagner fra Tradedoubler og Euroads over til Partner-ads og Adservice, fordi de tilbød bedre priser på de samme kampagner. Derfor er indtægten fra TD og EA faldet en del til fordel for de andre programmer.

Fremtidsplaner

Mens trafikken er lav i julen, så stiger den til gengæld i januar, så jeg forventer at slå personlig rekord i denne måned – jeg er allerede godt på vej.

Selvom jeg ikke har lavet meget på 10000kr.dk i december, så har jeg været i gang med at planlægge andre hjemmesider og indtjeningsmuligheder. Dette arbejde er dog blevet noget forsinket af et computersammenbrud der involverede kaffe og småbørn 🙁 Så jeg måtte have en harddisk til recovery.

Anyway, jeg forventer at dette bliver min sidste indtjeningsrapport på 10000kr.dk. Bare rolig, jeg ved godt at rapporten er rasende populær, men fremover vil den blive lagt på min nye side som jeg forhåbentlig kan offentliggøre i løbet af nogle dage, hvor jeg vil gå mere i detaljer med hvordan jeg arbejder med at tjene penge på nettet.