Så meget tjente jeg i december

OBS! Denne føljeton fortsætter på araknosofi.dk.

Så er jeg tilbage efter en lang juleferie. Det er nøjagtig en måned siden at jeg sidst har skrevet på bloggen eller opdateret min hjemmeside, så det er jo spændende at se hvor meget man kan tjene på en måned uden at røre en finger 🙂

Generelt er folk mindre på nettet omkring jul, så jeg forventede et fald i min indtjening, og det fik jeg også. Dertil har jeg satset lidt på nogle nye affiliate-programmer, hvor jeg ikke rigtig havde nogen fornemmelse af hvor godt de ville klare sig.

Nå, men her er tallene:

Google AdSense: 3.927 kr.
SponsorCar: 1.606 kr.
Partner-ads: 1.552 kr.
Adservice Media: 1.302 kr.
EuroAds: 639 kr.
MikkelsenMedia: 419 kr.
Tradedoubler: 180 kr.

Udgifter: -2.205 kr

I alt: 7.420 kr.

Alt i alt et fald på ca. 1000 kr. i forhold til sidste måned. Det er ikke så tosset i og med at der ikke var meget trafik i juledagene. Hvis aktiviteten fra første halvdel af december havde holdt hele måneden, havde jeg slået min indtjeningsrekord.

To nye affiliate-programmer

Som det fremgår har jeg tjent penge på to nye programmer. Jeg har afprøvet MikkelsenMedia på opfordring af en kommentator her på bloggen, og jeg er meget imponeret af deres program. De har generelt nogle gode priser, også højere en mange andere programmer, men der hvor de virkelig adskiller sig, er på deres værktøjer. Det eneste jeg har gjort er at tilføje en side med tilbud som der er linket til fra topmenuen på 10000kr.dk. Indholdet på denne side er genereret automatisk med et script fra MikkelsenMedia. Det tog mig 5 minutter at sætte op (plus et par timer at opdage og overveje om det var en god ide :)), og det alene har tjent mig 419 kr.

Dernæst har jeg prøvet Adservice som er kendetegnet ved at man skal gøre alt arbejdet selv – der er ikke engang genereret en html-kode for en – men til gengæld har de højeste priser jeg har stødt på. Det er noget besværligt, men hvis man ikke har noget imod lidt ekstra arbejde, kan Adservice godt give nogle ekstra procent i indtjeningen.

Det skal lige siges at jeg har flyttet nogle af mine kampagner fra Tradedoubler og Euroads over til Partner-ads og Adservice, fordi de tilbød bedre priser på de samme kampagner. Derfor er indtægten fra TD og EA faldet en del til fordel for de andre programmer.

Fremtidsplaner

Mens trafikken er lav i julen, så stiger den til gengæld i januar, så jeg forventer at slå personlig rekord i denne måned – jeg er allerede godt på vej.

Selvom jeg ikke har lavet meget på 10000kr.dk i december, så har jeg været i gang med at planlægge andre hjemmesider og indtjeningsmuligheder. Dette arbejde er dog blevet noget forsinket af et computersammenbrud der involverede kaffe og småbørn 🙁 Så jeg måtte have en harddisk til recovery.

Anyway, jeg forventer at dette bliver min sidste indtjeningsrapport på 10000kr.dk. Bare rolig, jeg ved godt at rapporten er rasende populær, men fremover vil den blive lagt på min nye side som jeg forhåbentlig kan offentliggøre i løbet af nogle dage, hvor jeg vil gå mere i detaljer med hvordan jeg arbejder med at tjene penge på nettet.

17 kommentarer

1 ping

Spring til kommentar-formularen

  • Jacob on 8. januar 2009 at 14:19
  • Svar

  så kom den endelig – længe ventet 🙂

  • Jacob on 8. januar 2009 at 14:22
  • Svar

  Glæder mig til at høre om din nye side – hurry up 😉

 1. God læsning, Ruben. Man må sige det jo går ganske godt med projektet! 🙂

  Jeg kan sige at jeg i starten af december selv startede et nyt projekt fokuseret omkring at generere indtægt fra domæner, med indhold 100% baseret på keywords og SEO optimering. Det har indtil videre lavet et overskud (med alle omkostninger for de næste 11 måneder betalt) på 5000 kroner. Indtægt drives fra Adsense + TradeDoubler.

  Jeg udvider projektet i Januar til at omfatte omkring 75 domæner, og forventer også at indtægten går væsentligt op.

 2. Det lyder vældig spændende, Rune. Det vil jeg da gerne høre nærmere om. Hvor meget arbejde lægger du i det?

  I øvrigt kan I sneakpeeke på min nye side. At der er nogen der viser interesse og kigger med, er jo motiverende til at få gjort noget ved det, så tak for det. Den hedder http://araknosofi.dk. Håber vi snakkes ved der.

 3. Uden at gå for meget i detaljer (du kan jo smide en mail, hvis du vil vide mere Ruben), så handler det om central opbygning af domæner, som har relevans indenfor forskellige nicher, og med fokus kun på at drive traffik via søgemaskinerne på meget optimerede annoncer. Ved hjælp af volumen på antallet af domæner, og en lille hemmelighed ang. indkøb af domænerne, så er der fantastisk økonomi i forretningsmodellen.

  Eksempel på et af domænerne: http://www.internet-tilbud.dk

 4. Hov, glemte dit spørgsmål ang. arbejdet der er lagt i det.

  Jeg har brugt vel 50-60 timer på at bygge systemet op, og derefter er den eneste vedligeholdelse oprettelse af annoncer. Vil tro jeg bruger 10-15 minutter om dagen lige nu.

 5. @Rune og Ruben

  Det er jo lige præcis den slags Net-indtjening, jeg elsker (og forsøger at dyrke) – at bygge noget op, og så (stort set) læne sig tilbage og vente på pengene.

  Eller endnu bedre – at bruge tiden på at bygge flere websites.

 6. @ Rune: Er det tradedoublers product feed du benytter? Jeg har luret lidt på det, men aner ikke hvordan man udnytter det. Det er i hvert fald smart med sider der holder sig selv opdateret.

 7. Nej, det er det ikke. Er heller ikke helt lykkedes mig at gennemskue det for alvor endnu 🙂

  For nu er det baseret på manuelle annoncer (som jeg dog kan lave meget meget simpelt og hurtigt – vel 60-70/timen), og bruger vel en times tid om ugen på det.

 8. Et helt andet spørgsmål, hvordan vil du værdisætte din hjemmeside?

 9. Godt spørgsmål, Casper. Rigtig, rigtig højt. Jeg tror min side kan tjene penge i mange år, så jeg vil formodentlig ikke sælge den til en pris som nogen er villig til at give.

  Jeg kan se i din blog at du selv lige har solgt en hjemmeside. Hvordan prissatte du den?

 10. Nej min side havde kun kørt i 2½månede. Jeg tog den højeste omsætning for en månede, gangede med 12. Prisen havde også været højere, hvis det var en mere etableret side. Men det netop meget svært sådan noget 🙂

 11. @Casper: Hvilken side var du solgte?

 12. Jeg ved godt det er et gammelt indlæg og hive frem igen.

  Men den indtjening hvor mange sider er den fordelt ud over? Og hvis du vil kan du jo fortælle hvilke? 😀

  • Ole on 23. november 2010 at 14:03
  • Svar

  Det er slet ikke for at snakke dårligt om dit arbejde, men jeg synes det er imponerende at en side som den tilbudsside fra mikkelsen kan skabe indtjening. Jeg har før haft en pointside og der kunne det være svært nok at få brugerne til at benytte den slags tilbud, og var selv om de fik point for det

 13. Hey

  Hvor meget koster det at være med på disse sider?-jeg kan ikke lige se det nogen steder. Jeg har en blog, som jeg da godt kunne tænke mig at tjene lidt på, men er bare ikke sikker på hvordan..

 14. Æh, hvorfor skulle det koste noget? Siderne betaler DIG penge, ikke omvendt.

 1. […] er januar gået, og som jeg lovede på 10000kr.dk i starten af januar, vil jeg fortsætte med at fortælle om hvor meget jeg tjener på nettet her […]

Skriv et svar

Your email address will not be published.