Tjente 3000 kr. på rabatordninger

Jeg har netop opgjort hvor meget jeg har tjent i form af rabatter i 2008 ved at handle gennem forbrugsforeninger og cashback-programmer. Sammenlagt har jeg optjent 3.144 kr. uden nogen som helst form for arbejde. Og så er det endda skattefrit. Alene fra Forbrugsforeningen fik jeg udbetalt over 1700 kr. i starten af januar.

Det eneste jeg har gjort for at få rabatterne, er at benytte et andet betalingskort i stedet for dankortet, eller lige at klikke ind på en hjemmeside før jeg handlede. Det er supernemt, så man kan undre sig over at der ikke er flere der gør det. Hvem vil ikke gerne have 3000 kr. i hånden uden at lave noget for det?

Det er et typisk tilfælde af ‘mange bække små’. Ofte er det småbeløb man opsparer, så det er nemt bare at være ligeglad. Men når året er omme bliver det alligevel til en pæn lille å.

Hvor mange penge man kan tjene eller spare, afhænger selvfølgelig af ens forbrug. Men for en almindelig firepersonersfamilie er en besparelse på 3.000 kr. om året ganske opnåeligt.