Tjen 245 kr. gratis på et øjeblik

For et par indlæg siden skrev jeg om hjemmesiden Shop2Cash.dk. Jeg har fået tid til at kigge lidt nærmere på siden, og jeg har fundet en smart fidus til at tjene over 200 kr. gratis uden det store arbejde.

Hos Shop2Cash tjener man penge på at benytte forskellige tilbud. En del af disse tilbud er i form af rabatter, fx får du 10 % tilbage hvis du handler i den og den butik osv. Men nogle af tilbuddene er helt gratis. Her er de gratis tilbud jeg fandt i dag:

 • Opret en konto hos Danske Spil og tjen 80 kr. (du behøver ikke engang at spille)
 • Prøv Lovefilm gratis i 30 dage og tjen 70 kr. (du kan afmelde det igen, og du får oven i købet en gratis biobillet leje af DVD-film)
 • Tilmeld dig tre forskellige datingsider og tjen 15 kr. pr. stk. i alt 45 kr.
 • Tilmeld dig forskellige konkurrencer og nyhedsbreve og tjen 30 kr.
 • Og så får du 20 kr. i opstartsbonus bare for at tilmelde dig Shop2Cash.
 • I alt 245 kr. på højst en halv times klikkeri foran din pc.

Du kan finde alle de gratis tilbud under menuen “Gratis bonus” når du har tilmeldt dig.

Om Shop2Cash

Ud over denne fidus kan du bruge Shop2Cash til at spare penge når du handler online, fx hvis du køber flybilletter eller børnetøj. Der kommer jævnligt nye gratis konkurrencer man kan tilmelde sig og tjene lidt penge på.

Man skal tjene 200 kr. for at få penge udbetalt, men med ovenstående fidus kan man tjene mere end dette. På den måde kan man hvis man er skeptisk få testet om de nu også udbetaler de penge man opsparer, uden at man risikerer noget.

Et par problemer: Jeg havde svært ved at få Shop2cash til at virke i Firefox, men det virker fint i Internet Explorer. Desuden bliver alle bonusser ikke indbetalt med det samme, så hav lidt tålmodighed.

22 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Ole on 8. november 2008 at 00:32
  • Svar

  Hej Ruben,

  Spændende læsning.
  Hvad mener du helt nøjagtig med at man ‘tjener’ pengene? Får man dem udbetalt eller går de ind på en konto hos “udbyderen”? Eks. Danske Spil; de udbetaler vel ikke 80 kr. til mig på min bankkonto bare fordi at jeg “opretter en profil”?
  Please elaborate…

 1. Hej Ole

  Alle disse beløb bliver indbetalt på din Shop2cash-konto. Jeg har selv testet den med Danske Spil, og det virker fint. Men du får altså pengene af Shop2cash og ikke af Danske Spil.

  Måden det virker på er faktisk at Shop2cash får et beløb af Danske Spil for at skaffe nye kunder. De får måske 100 kr. pr. kunde. Så vælger Shop2Cash at betale 80 kr. til dig som tak for at du hjalp dem med at skaffe en kunde (dig selv) og beholder resten selv.

  På den måde får både du og Shop2cash noget ud af det. Danske Spil får ikke noget ud af det medmindre du rent faktisk begynder at spille der, hvilket selvfølgelig er det de håber på.

  Er du med? Ellers så spørg bare igen 🙂

  • KiwG on 15. februar 2009 at 18:29
  • Svar

  hey.
  vil det sige at man opgiver sit konto nr. og at pengene derefter ryger ind på den?

 2. Ja, det er det det vil sige. Man skal lige anmode om en udbetaling, hvilket bare er et klik på en knap. De udbtaler dog først pengene 45 dage efter at man har bedt om det, men pengene kommer.

  • Jesper on 24. februar 2009 at 22:21
  • Svar

  Rigtig go hjemmeside hvor man kan tjene lidt penge hvis man er villig til at klike lidt rundt og opgive en del personlige oplyninger (Formodentligt vil man blive ringet op af en hel del telefonsælgere jo flere konkurrencer m.m. man deltager i)
  – en ting skuffer mig dog ved hjemmesiden!
  Det er ikk alle optjente penge den tæller ind på ens konto.
  F.eks. oprettede jeg en profil på datemig.dk, hvorved jeg blev lovet 20 kr på min saldo, hvilket så ikke skete, lidt senere accepterede jeg nyhedsbrevet fra nettovet.dk hvorved der blev lovet 4 kr ekstra på min saldo, men som heller aldrig dukkede op..?
  Nu ved jeg ikk om der kan gå længere tiden inden de dukker op, men de andre optjente penge gik dog straks ind på min konto?
  Om jeg er blevet snydt for de pågælden kroner, og i såfald spildt min tid, kan jeg ikk rigtig finde ud af??

  Det er sådan set det eneste minus jeg har ved hjemmesiden, indtil videre!

  Mvh Jesper

 3. Der kan godt gå lidt tid før tingene bliver registreret, og det kan godt være lidt forskelligt fra tilbud til tilbud.

  Jeg er dog glad for at du skriver, for hvis skidtet ikke virker ordentligt, så er det jo spild af tid.

  Hold øje med om du får dine penge (typisk inden for 48 timer). Hvis du ikke gør det, så synes jeg du skal kontakte shop2cash. De er også interesserede i at få rettet evt. fejl. De tjener jo heller ikke penge hvis du ikke gør.

  Og skriv gerne her igen hvis det går i orden (eller hvis det ikke gør).

  • Martin on 5. marts 2009 at 10:18
  • Svar

  Jeg har også lige været et smut forbi shop2cash, og er lettere skuffet. Jeg har tilmeldt mig både dansk tipsteneste og taget imod tilbud fra viasat for over 4 dage siden, og har intet fået på min konto for det. Jeg har også kontaktet shop2cash for at høre hvorfor min konto ikke bliver krediteret. Intet svar.
  Godt jeg ikke benyttede mig af deres (på papiret udemærkede) gambling-leads, hvor jeg skulle lave indbetalinger, ellers havde det ikke bare været spild af tid, men også af penge.

  Det begynder at lugte af snyd og bedrag, ligesom så mange andre sider derude!

 4. Jeg prøver at tage kontakt til Shop2Cash for at høre deres reaktion. Hvis du hører noget, så skriv gerne igen.

 5. En lille update: Jeg har haft en rigtig god kommunikation med Morten fra shop2cash. Han siger at der er enkelte tilfælde hvor der er bøvl, men det skyldes som regel at medlemmet har forsøgt at få kredit for samme tilbud i forskellige cashback-programmer.

  Jeg kan sige at jeg på nuværende tidspunkt har henvist over 200 medlemmer, hvoraf mange bruger det flittigt, så generelt kører det altså tilfredsstillende.

  I sidste ende er det en tillidssag. Vil man tage chancen og tjene lidt penge, eller vil man lade være og med garanti ikke tjene noget?

  • natja on 12. april 2009 at 18:55
  • Svar

  jeg forstår ikke helt, hvordan kan det lade sig gøre at lovefilm kan få noget ud af at sende dig film og en biobillet, hvis du bare afmelder dig efter en måned, hvad får de så ud af det? der burde da være noget snyd bag det? 🙂

  • natja on 12. april 2009 at 18:58
  • Svar

  og hvis man trykker på det styr der:
  Din pakke
  2-filmspakke, 1 måned
  Ord. pris 159,- /mdr
  ^ vil det sige man skal betale 159?

 6. Lovefilm håber jo på at du synes så godt om deres tjeneste at du forsætter med at abonnere. Der er intet snyd.

  Prisen pr. måned er efter den gratis prøveperiode. Hvis man sørger for at opsige sit abonnement i tide, koster det ikke noget. Tjek for en god ordens skyld deres egne abonnementsbetingelser.

 7. der er mange ting rundt omkring hvor man får x ved at tilmelde sig hvor man så efter at have modtaget x så kan man frit melde sig ud.

 8. Ja, det er rigtigt. Man skal dog være opmærksom på at det ofte er samme virksomhed der står bag, fx ved bladabonnementer. Hvis man har ‘snydt’ dem en gang, er det ikke sikkert at de vil belønne dig anden gang.

  • Martin on 10. juni 2009 at 10:40
  • Svar

  Jeg har skrevet her i marts også, og umiddelbart efter det, så fik jeg skrabet ca. 200 kr sammen og bad om en udbetaling. Jeg har endnu ikke set skyggen af penge, selvom jeg er oppe på henvendelse nr. 5 til firmaet. Jeg har 2 gange fået lovning på at pengene snart skulle være der, men jeg har intet modtaget.

  Snyd og bedrag siger jeg! Hold jer fra siden.

  • Martin on 11. juni 2009 at 10:26
  • Svar

  Jeg vil lige gøre opmærksom på, at shop2cash drives af 123salg, og at jeg ikke er den første der har haft problemer med dem. Se f.eks. denne diskussion af emnet:

  http://www.trustpilot.dk/review/www.123salg.dk

  Desuden har de stadig ikke svaret på hverken min rykker nr 4 eller 5, og ingen penge er overført.

  • Martin on 12. juni 2009 at 22:17
  • Svar

  Og nu er pengene så overført. Kun 1 måned for sent…

 9. Det var godt. Betingelserne siger at man får sine penge 45 dage efter den måned man har optjent dem. Hvis du beder om penge d. 1. juni, går der altså 2½ måned før du får dem. Var dine penge en måned forsinket i forhold til dette?

  Det er lang tid at vente på sine penge, men det har noget at gøre med hvornår cashbackprogrammerne får penge fra deres annoncører.

  • john on 28. oktober 2009 at 17:33
  • Svar

  Skulle have pengene udbetalt senest 15 oktober 2009 – men har ikke set skyggen af dem og der er ingen reaktion på mine mails.

  Sponsorcar udbetaler de penge man opsparer

 10. Hej John. Jeg kan se at jeg også skulle have penge senest 15 oktober, og jeg har heller ikke set noget til dem endnu. Desuden er der ikke blevet sat penge ind på min konto i lang tid – det ser mystisk ud.

  Jeg prøver at skrive til dem, og suspenderer dem indtil jeg har hørt nærmere.

 11. Jeg har snakket med Morten fra Shop2Cash, som beklager fejlen. Jeg har fået mine penge nu, så prøv at tjekke din bankkonto.

  • Jens on 24. september 2010 at 08:49
  • Svar

  Sjovt koncept. Man kan også prøve lykken med diverse konkurrencesider: http://www.konkurrencesiden.dk/
  Er man heldig, kan man hurtigt tjene lidt penge eller måske en flyrejse 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.