Tjen 245 kr. gratis på et øjeblik

For et par indlæg siden skrev jeg om hjemmesiden Shop2Cash.dk. Jeg har fået tid til at kigge lidt nærmere på siden, og jeg har fundet en smart fidus til at tjene over 200 kr. gratis uden det store arbejde.

Hos Shop2Cash tjener man penge på at benytte forskellige tilbud. En del af disse tilbud er i form af rabatter, fx får du 10 % tilbage hvis du handler i den og den butik osv. Men nogle af tilbuddene er helt gratis. Her er de gratis tilbud jeg fandt i dag:

  • Opret en konto hos Danske Spil og tjen 80 kr. (du behøver ikke engang at spille)
  • Prøv Lovefilm gratis i 30 dage og tjen 70 kr. (du kan afmelde det igen, og du får oven i købet en gratis biobillet leje af DVD-film)
  • Tilmeld dig tre forskellige datingsider og tjen 15 kr. pr. stk. i alt 45 kr.
  • Tilmeld dig forskellige konkurrencer og nyhedsbreve og tjen 30 kr.
  • Og så får du 20 kr. i opstartsbonus bare for at tilmelde dig Shop2Cash.
  • I alt 245 kr. på højst en halv times klikkeri foran din pc.

Du kan finde alle de gratis tilbud under menuen “Gratis bonus” når du har tilmeldt dig.

Om Shop2Cash

Ud over denne fidus kan du bruge Shop2Cash til at spare penge når du handler online, fx hvis du køber flybilletter eller børnetøj. Der kommer jævnligt nye gratis konkurrencer man kan tilmelde sig og tjene lidt penge på.

Man skal tjene 200 kr. for at få penge udbetalt, men med ovenstående fidus kan man tjene mere end dette. På den måde kan man hvis man er skeptisk få testet om de nu også udbetaler de penge man opsparer, uden at man risikerer noget.

Et par problemer: Jeg havde svært ved at få Shop2cash til at virke i Firefox, men det virker fint i Internet Explorer. Desuden bliver alle bonusser ikke indbetalt med det samme, så hav lidt tålmodighed.