Tjen penge på at deltage i konkurrencer

Det vrimler med konkurrencer på nettet hvor man kan vinde alt muligt. Konkurrencer er en metode som virksomheder ofte bruger til at markedsføre sig selv og skabe opmærksomhed om nye produkter.

Som regel skal man oplyse sin e-mail-adresse og tillade at virksomheden sender en tilbud, så man kan også sige at det en metode hvor virksomheden køber retten til at reklamere for dig, og til gengæld får du muligheden for at vinde et eller andet.

Men konkurrencer kan også være en måde at tjene penge på for almindelige mennesker. Når virksomhederne lancerer en ny konkurrence, benytter de en masse reklamebureauer til at reklamere for konkurrencen. Reklamebureauerne betaler så hjemmesideejere for at putte reklamer for konkurrencen på deres hjemmeside.

Her kommer fidusen så. Nogle af disse hjemmesideejere tilbyder nemlig brugerne en del af reklameindtægten for at de tilmelder sig konkurrencen. Altså hjemmesideejeren tjener måske 10 kr. for at skaffe en deltager til en konkurrence, men til gengæld betaler han brugeren 5 kr. tilbage som tak for hjælpen.

Ved at benytte sådanne sider har man altså ikke bare muligheden for at vinde ting, men man tjener penge hver eneste gang man deltager, uanset om man vinder eller ej.

På min side om konkurrencer på nettet har jeg opdateret og tilføjet nogle af disse sider. Det er ikke noget man bliver rig på, men når man alligevel sidder og keder sig, hvorfor så ikke tjene lidt penge og få chancen for at vinde et eller andet?

Husk at hvis du vinder noget du ikke selv kan bruge, så kan du jo altid give det i gave eller sælge det på auktion og tjene penge på det på den måde.