Tjen penge på nettet

Jeg får tit mails fra folk der har læst min side og gerne vil høre nærmere om hvordan jeg tjener penge på nettet, eller hvad jeg synes om den ene eller anden metode til at tjene penge.

For et par dage siden fik jeg en mail som opridser en masse af de frustrationer som folk sidder med, når de gennem længere tid har forsøgt at tjene penge på nettet uden held. Her er et uddrag af mailen:

Subject: Hvad tjener du på?

Hvad er din hovedindtægts kilde på 10000kr.dk?

Jeg har tjent mine først 150 kr.  på min egen hjemmeside, men har så også kun 1 hjemmeside.

Men er jo forbandet nysgerrig efter at finde ud af hvad præcis folk derude tjener deres penge på.

Jeg gider slet ikke sådan noget som surf programmer, virker slet ikke, har prøvet det igennem en længere periode, spild af tid.

Jeg har også prøvet at modtage E-mails reklamer igennem 2 år uden det har givet noget som helst andet end sølle 40 kr.

Jeg har henvist folk til forskellige sites, som dog heller ikke har været noget værd.

Jeg har prøvet at lave videoer som jeg har lagt på diverse video sites, som heller ikke har givet noget.

Jeg har skrevet en e-bog som jeg har smidt på min hjemmeside, som folk kan købe igennem paypal. Dette har slet ikke givet noget.

Jeg har også prøvet spørgeskemaer både i Danmark, og udlandet, hvor jeg virkelig har erfaret mig snydt og bedraget. Har på 3 år kun tjent 100 kr.

Så hvor er guldgruben til indtjening på nettet?

Fortæl mig hvad du gør præcis, og hvor lang en periode du har gjort det så man ligesom kan holde det op imod hvad man kan tjene, og hvor mange besøgende der skal til.

Her er der en der virkelig har forsøgt alt hvad han kan, og intet virker. Jeg har også være igennem en del af de samme ting, og med samme erfaringer: De fleste af de fiduser der bliver reklameret voldsomt for derude, virker ikke.

Derfor har jeg skrevet en artikel hvad der er fup og fakta når man vil tjene penge på nettet. Jeg håber at den kan spare nogle af mine læsere for en masse tid og frustrationer.

Og så er jeg begyndt på en ny side hvor jeg bl.a. guider nybegyndere i gang med at tjene penge på sin egen blog eller hjemmeside. Her vil jeg også komme med en masse af mine hemmeligheder til hvad jeg gør for at tjene flere penge.

11 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Uden indhold tror jeg ikke man kommer langt. Jeg er forbløffet over hvad folk kan tjene på nettet – Og hvordan. Men personligt, gidder jeg kun at bruge tid på hjemmesider som har et seriøst indhold.

 2. Jeg må erklærer mig enig. Content is king, eller i hvert fald måden man præsenterer det på. Målrettet trafik (organisk fra søgemaskinerne), er den bedste måde at få leads i ens lead kampagner.

  Jeg havde et site, der var godt placeret på nogle søgeord inden for låneudbyderne (lån penge). Det betød jeg havde mellem 1-4 leads på låne ansøgninger hver dag. Det gav rigtigt godt. Glæden varede dog kort, da en låneudbyder tog kampen om med mit site, og præsenterede en “ordliste” på deres side, som havde nøjagtigt de samme nøgleord som jeg lå godt placeret på.

  En anden ting jeg lagde mærke til var, selvom jeg havde 30 lead kampagner på mit website, så var det kun 5 af dem der gav penge.

 3. Et eller anden sted siger opremsningen af alle de ting, han har forsøgt sig med også noget om problemet – at han ikke har holdt ved på én metode.

  Jeg har selv gjort lidt af det samme tidligere, hvor jeg hver gang jeg hørte om noget nyt, kastede mig i en ny retning – med det resultat at intet blev rigtig godt.

  Så find en metode der virker – og hold fast ved den.

 4. Morten, jeg er fuldstændig enig med dig. Fokus og tålmodighed er afgørende hvis man vil lykkes med at tjene penge på nettet.

 5. Det er et klassisk scenarie, der bliver præsenteret her. Man læser om en masse spændende mennesker, der skovler penge ind på nettet – og vil gerne selv have del af kagen. Desværre er nettet fyldt med faldgrupper, som vores ven har stødt på i tidens løb.

  Som Ruben rigtigt skriver i sin artikel om fup og fakta på nettet, findes der kun en måde at tjene hæderlige summer penge på nettet – og det er at starte sin egen blog eller hjemmeside. Det er den eneste metode, jeg har haft positive erfaringer med.

  • Mille on 2. april 2009 at 10:50
  • Svar

  Hvad med mobiltelefonen? Der kan man åbenbart også tjene penge. Så i hvert fald en film for nogle der gør det: http://www.youtube.com/watch?v=CbRW1xFd2og
  Som jeg kan forstå er det dog ikke noget man blir millionær af, men lidt har vel også ret:)

 6. Jeg har læst mange af dine blogindlæg og jeg er dybt imponeret over meget man efterhånden kan tjene bare ved blogging. Jeg har nu endelig taget mig sammen til at oprette en, og der vil helt sikkert komme flere typer af blogs fra mig efterhånden. 🙂

  Hivs nogen skulle have lyst til at læse mit første indlæg/historie kan den findes her: http://barskehistorier.blogspot.com/2009/03/mangel-pa-krlighed.html

 7. Tak for et godt og lærerigt indlæg 🙂

  Bedste hilsner,

  Nicolaj

 8. Rigtig godt indlæg, som mange nye hjemmeside ejere sikkert kan bruge 🙂

 9. Hej.

  Jeg har et godt tip til jer.

  Tilmeld jer Iconzoomer og tjen minimum 100 kr. om månenden. Beløbet er garanteret og man skal blot besvare ca. 10-15 opgaver hver måned ved at tage et billede med mobil og sende eller uploade det.

  Vh.
  Andreas

 10. Vi er mange som er startet på den hårer måde, men hvor der er vilje er der en vej og der er stadig mange gode indtjeningsmuligheder på nettet!

Skriv et svar

Your email address will not be published.