Tjen penge på nettet

Jeg får tit mails fra folk der har læst min side og gerne vil høre nærmere om hvordan jeg tjener penge på nettet, eller hvad jeg synes om den ene eller anden metode til at tjene penge.

For et par dage siden fik jeg en mail som opridser en masse af de frustrationer som folk sidder med, når de gennem længere tid har forsøgt at tjene penge på nettet uden held. Her er et uddrag af mailen:

Subject: Hvad tjener du på?

Hvad er din hovedindtægts kilde på 10000kr.dk?

Jeg har tjent mine først 150 kr.  på min egen hjemmeside, men har så også kun 1 hjemmeside.

Men er jo forbandet nysgerrig efter at finde ud af hvad præcis folk derude tjener deres penge på.

Jeg gider slet ikke sådan noget som surf programmer, virker slet ikke, har prøvet det igennem en længere periode, spild af tid.

Jeg har også prøvet at modtage E-mails reklamer igennem 2 år uden det har givet noget som helst andet end sølle 40 kr.

Jeg har henvist folk til forskellige sites, som dog heller ikke har været noget værd.

Jeg har prøvet at lave videoer som jeg har lagt på diverse video sites, som heller ikke har givet noget.

Jeg har skrevet en e-bog som jeg har smidt på min hjemmeside, som folk kan købe igennem paypal. Dette har slet ikke givet noget.

Jeg har også prøvet spørgeskemaer både i Danmark, og udlandet, hvor jeg virkelig har erfaret mig snydt og bedraget. Har på 3 år kun tjent 100 kr.

Så hvor er guldgruben til indtjening på nettet?

Fortæl mig hvad du gør præcis, og hvor lang en periode du har gjort det så man ligesom kan holde det op imod hvad man kan tjene, og hvor mange besøgende der skal til.

Her er der en der virkelig har forsøgt alt hvad han kan, og intet virker. Jeg har også være igennem en del af de samme ting, og med samme erfaringer: De fleste af de fiduser der bliver reklameret voldsomt for derude, virker ikke.

Derfor har jeg skrevet en artikel hvad der er fup og fakta når man vil tjene penge på nettet. Jeg håber at den kan spare nogle af mine læsere for en masse tid og frustrationer.

Og så er jeg begyndt på en ny side hvor jeg bl.a. guider nybegyndere i gang med at tjene penge på sin egen blog eller hjemmeside. Her vil jeg også komme med en masse af mine hemmeligheder til hvad jeg gør for at tjene flere penge.