Få penge tilbage når du handler på nettet

Der er på det seneste dukket et hav af såkaldte cashback-sider frem på nettet. Dvs. sider som er en slags portal til internetbutikker, men hvor man får penge tilbage når man handler i en af de butikker der annoncerer.

Jeg har kigget på en del af den slags sider, og indtil videre kan jeg klart anbefale siden Shop2cash.

Når man har tilmeldt sig Shop2cash, så klikker man bare på linket til den webbutik man vil handle os, og så handler man bare som normalt. Shop2cash får automatisk besked fra butikken, og så sørger de for at indsætte et beløb på ens Shop2cash-konto.

De beløb man optjener er enten en procent-del af det beløb man har handlet for, eller et fast beløb. Procenterne varierer, men ligger typisk omkring 7 %, men i enkelte tilfælde helt op til 14 %. Når man har opsparet 200 kr., kan man få pengene udbetalt.

Nogle af tilbuddene på siden er ganske gratis, men alligevel optjener man penge på at benytte dem. Fx kan man lige nu få 80 kr. for at tilmelde sig Danske Spil, uden at man behøver at spille noget som helst. Man kan altså tjene 80 kr. fuldstændig gratis på et par minutters arbejde. Da der er flere af den slags tilbud, kan man hurtigt tjene de første 200 kr. uden at bruge penge selv.

Som noget særligt kan man tjene penge på at henvise sine venner. Man tjener hvad der svarer til 10 % af ens venner opsparing (og det får jeg også for at henvise dig).

Der findes som sagt flere sider af den slags, men ikke alle er lige gode. På 10000kr.dk kan du se en oversigt over sider der giver penge tilbage.

Klik her for at besøge Shop2cash.