Sådan får du flere penge – Fem hurtige tips fra DR.dk

Danmarks Radio har bedt en økonom fra Danske Bank om at give fem hurtige råd til hvordan man får flere penge. Her er svaret:

 1. Lav et budget
 2. Slip af med dyre lån
 3. Drop bilen
 4. Gå på nettet
 5. Arbejd mere

Du kan se de uddybende kommentarer på dr.dk.

Det virker som udmærkede råd. Jeg har min egen liste med mine 10 råd til bedre privatøkonomi. Måske jeg skal tilføje et par stykker til den liste.

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Tjah, det er nu heller ikke ligefrem “rocket science”, de råd han kommer med. “Arbejd mere” for at få flere penge…

  Så må jeg sige, at dine råd er noget mere konkrete.

 2. Ja, det er simple, men effektive råd! Noget som man egenlig godt kunne tænke sig selv til, hvis man bare brugte hjerne en lille smule 😉

 3. Ja det er måske ikke så avancerede råd han kommer med, og jeg er da glad hvis I bedre kan lide mine råd 🙂

  Pointen er måske at have fokus på de ting der rent faktisk virker. Jeg kender folk der går en ekstra kilometer til Netto for at spare en krone på mælken, eller betaler med dankort når butikken runder op og kontakt når butikken runder ned, for at spare en 50-øre i ny og næ. Den slags fiduser har absolut ingen effekt på din økonomi.

  På den måde kan det betale sig at lægge et budget for at se hvor pengene forsvinder hen, og hvor man kan gribe ind for at det rent faktisk batter.

  Jeg kan især godt lide rådet med at droppe bilen. Jeg læste engang at en havde regnet ud at hvis man droppede bilen, havde man råd til at bo i et hus der var ca. en million kr. dyrere (naturligvis afhængigt af hvilken type bil man har). Og så er bilen en af de værste miljøsyndere, for ikke at nævne alle de folk der bliver kørt ihjel hvert år.

 4. Kan også godt lide rådet omkring bilen, da det er en dyr udgift, også det med at ligge et budget, men ellers er et råd som “arbejd mere” jo nærmest overflødig? Det giver vel lidt sig selv at man får flere penge ved at arbejde mere?

 5. De er måske simple men det er det som virker !

  • Min Mor on 16. december 2009 at 23:14
  • Svar

  hahaha fuck hvor fedt ;p

  Lav et budget,
  Slip af med dyre lån,
  Arbejd mere..

  Nogle af de ting som min morfar siger når han sover 🙂 ?

Skriv et svar

Your email address will not be published.