Tjen op til 2000 kr. om måneden på at leje dine vinduer ud

Hjemmesiden wio.dk lover mellem 500-2000 kr. om måneder for at få lov til at putte reklamer på dine vinduer. Kravet er at man bor i stuen eller på 1. sal i en ejendom der ligger ud til en større gade. Hvis man er villig til at afgive lidt vinduesplads, så er det jo en nem passiv indkomst.

Jeg kan desværre ikke selv benytte tilbuddet, da jeg ikke opfylder kravene, så jeg ved ikke hvor godt Wio virker, og om der er annoncører nok til alle interesserede. Hvis du har erfaringer med Wio, så send gerne en kommentar nedenfor.

Læs også om andre utraditionelle måder at tjene penge på.

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Spændende om det kommer til at fungere. Der har jo været andre, lignende arrangementer, som ikke rigtig virkede på lang sigt.

 2. Det er lidt ligesom det med reklamer på bilerne ik? Men virkede det ikke ok?

 3. Det var da genialt tænkt. Men gad godt vide om der er nok annoncører…?

  • desiree on 29. juli 2009 at 01:49
  • Svar

  Genialt, hvor tilmelder man sig?

 4. På hjemmesiden: http://www.wio.dk/tilmeld.php

 5. Jeg tilmeldte mig servicen lige da de var startet i KBH og jeg fik ret hurtigt udlejet mit vindue. Men jeg bor også ret centralt i København, så det spiller nok også ind. Men for mig virker det perfekt. men nu er de jo ved at udvide, så jeg ved jo ikke hvor mange annoncører der er i andre byer

 6. @Peter

  Vil det sige at konceptet virker som lovet?

 7. Det skal vist lige siges at 2000 kr det vist også er toppen, Jeg tror man skal have en lejlighed midt i KBH før man får det.
  Men ellers er det da en genial måde at få nogle nemme penge.

Skriv et svar

Your email address will not be published.