Studerende: Meld dig gratis i a-kasse nu og tjen 13.368 kr. når du er uddannet

Hvis du er studerende med mere end et år tilbage af din studier, så er her den nemmeste måde du kan tjene 13.368 kr. på overhovedet: Meld dig ind i en a-kasse nu, helt gratis.

Tidligere lød anbefalingen på at man skulle melde sig i a-kasse senest 14 dage efter man dimitterede. Det betød dog at man ikke fik dagpenge den første måned man var arbejdsløs.

Ved at melde sig ind i a-kassen minimum et år før man dimitterer, kan man nu få dagpenge fra dag 1. Man får altså en ekstra måneds dagpenge ved at melde sig ind i god tid. Værdi: 13.368 kr. (2010-sats).

Som ekstra bonus er flere og flere a-kasser begyndt at tilbyde gratis medlemskab til studerende, hvilket ellers koster næsten 5000 kr. om året, så nu er det kun dumt at lade være med at melde sig ind. Man kan bl.a. få gratis medlemskab her:

Husk at dele indlægget mere andre. Læs også: Skift til den billigste a-kasse.

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Det er en ganske smart fidus. Min søster og hendes forlovede som afslutter deres studie nu her til sommer, de glæder sig helt til at blive arbejdsløse da deres indkomst så bliver over fordoblet ift. deres SU 😀

 2. Jeg det er skønt. Jeg husker det selv. Belønningen for mange års studier: Juhu, nu kan jeg få dagpenge 🙂

  Jeg kendte desværre ikke denne fidus på det tidspunkt, og jeg er faktisk ikke sikker på at det var muligt, så jeg fik ikke dagpenge den første måned.

 3. Det er en ganske smart fidus – det er bare ikke alle studerende der kan melde sig ind.
  For man må ikke melde sig ind hvis ikke man har studie job – forsøgte nemlig men var uden studie job lige da jeg havde lidt over 1år tilbage af studiet pga. graviditet.
  Men okay skulle nok bare have meldt mig ind noget før så…

 4. Det er sådan noget, at man er lidt træt af, når man kun har 4/3 af sit studie tilbage! Øv Øv Øv, men jeg håber at der er mange andre, som når det. Fint tip!

 5. Jeg har lige meldt mig ind i CA A-kasse, som har nogle ret gode tilbud til økonomi studerende i forbindelse med jobsøgning og så videre. Den kan anbefales herfra:)

  Nu hvor arbejdsløsheden stiger helt vildt blandt uge, burde alle studerende melde sig ind i a-kasser – og det kan ikke gå for langsomt. Det er jo helt vildt, hvad man kan spare.

Skriv et svar

Your email address will not be published.