Få mest for pengene når du spiller på VM 2010

I morgen går VM 2010 i gang, og Danske Spil fyrer for tiden millioner af på reklamer for at få danskerne til at spille på oddset. Det er der givetvis mange der gør, og det skal de være velkomne til.

Som fornuftig forbruger skal man dog altid være opmærksom på hvad man betaler for et produkt og hvad man får for sine penge. Oddset, tips og lotto er produkter, som kan testes og sammenlignes med andre tilsvarende produkter.

Jeg har lavet en lille undersøgelse af hvad man får igen når man spiller hos Danske Spil frem for nogle af de udenlandske konkurrenter. Konkret tog jeg udgangspunkt i kampen Holland mod Danmark d. 14. juni.

 • Hvis man spiller på at Danmark vinder, får man pengene 6 gange igen hos Danske Spil. Hos en udenlandsk konkurrent får man pengene 7 gange igen. Man vinder altså 100 kr. ekstra for hver 100 kr. man satser, eller 17 % mere.
 • Hvis man spiller 100 kr. på et tilfældigt resultat, taber man i snit 8 kr. hos Danske Spil, men hos udenlandske konkurrenter taber man kun 5 kr. Dvs. man taber 64 % mere hos Danske Spil end hos konkurrenten.

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Ja det undrer mig ikke, det er også derfor jeg aldrig spiller hos Danske Spil – det er simpelthen for dyre.!

 2. Ja, der er en kæmpe forskel på at spille hos DanskeSpil og så på nettet. Dog synes jeg der er noget specielt ved at spille hos danskespil i en butik, for du får en fin kupon og du kan få pengene udbetalt i hånden bagefter.
  Synes når man vinder en odds på nettet føles det ikke som det samme for det er bare tal, og pengene er ikke bare sådan til at udbetale uden alt muligt postyr nogen gange.

  Glæder mig til VM kampene! 😀

 3. Tilgengæld skal man tænke på, at en del af overskuddet fra Danske Spil går til gode formål i modsætning til udenlandske betting selskaber, der er “pure profit”.

 4. Frederik, overskuddet fra Danske Spil går til staten, og det er da som sådan meget godt. Men det er strengt taget bare en ekstra skat.

  De udenlandske spilfirmaer betaler skat i de lande de opererer fra, så der støtter man også gode formål, bare i nogle andre lande.

  Det er selvfølgelig bedre for landets økonomi hvis vi handler lokalt. Det gælder ikke bare spil, men også andre produkter, men for individet kan det ofte betale sig at handle i andre lande hvor man kan få de samme varer billigere.

  Hvis man har dårligt samvittighed, kan man altid betale nogle af de ekstra penge man vinder til skatteministeren her: http://www.skm.dk/presse/andrenyheder/8191.html

Skriv et svar

Your email address will not be published.