Tjek dit internetabonnement

Internetforbindelserne bliver hele tiden hurtigere og billigere. For at blive ved med at tjene penge på dig som kunde sker det jævnligt at teleselskaberne automatisk opgraderer internetabonnementerne.

Det sker typisk ved at dit teleselskab sender dig en meddelelse fx om at nu bliver din internethastighed fire gange hurtigere for bare 20 kr. ekstra om måneden.

Det lyder jo tillokkende. Man får 400 % hastighed for bare nogle få procent ekstra i abonnement.

Man har du virkelig brug for så hurtig internetforbindelse? Med mindre du har behov for at downloade stor, tunge filer på daglig basis, så er de billigste bredbåndsforbindelser tilstrækkelige for de fleste mennesker.

Når teleselskaberne opgraderer deres abonnementeter, så bliver alle abonnementer hurtigere. Det er derfor ofte muligt i stedet at nedgradere sit abonnement til et billigere abonnement som stadig er hurtigere end dit eksisterende abonnement.

tjek dit abonnement og hvilke andre abonnementer dit teleselskab ellers tilbyder. Hvis du ikke har foretaget dig noget det sidste års tid, vil du højst sandsynligt med nogle få klik kunne skifte til et billigere abonnement som opfylder dine behov fint.

Læs også:

3 kommentarer

 1. Smart…

  En lille detalje, som jeg lige skal have kigget på… 😉

  • Anders on 7. juli 2008 at 15:17
  • Svar

  Dog skal man lige huske på, at en nedgradering stort set alle steder koster. Ofte drejer det sig om 100 kr. Så hvis man skal betale kun 20 kr ekstra, betyder det at fortjenesten vil komme efter et halvt år. Og til den tid, er det måske svært at undvære den hurtige hastighed.

 2. @ Anders: Når man negraderer, er prisen også billigere, så det er ikke kun 20 kr. man sparer om måneden. Ellers er det korrekt at det ofte koster et gebyr at nedgradere.

  Som regel er det dog gratis at nedgradere inden for en vis periode, så hold øje med brevene fra dit teleselskab.

  Vær opmærksom på at teleselskaberne kan finde på at meddele ændringerne via Betalingsservice-meddelelsen, som folk sjældent læser. Så husk at holde med den også.

Skriv et svar

Your email address will not be published.