Tjen penge på søgemaskinerne

Jeg har gennem længere tid eksperimenteret med at tjene penge på såkaldt pay-per-click marketing (PPC). Grundlæggende foregår det ved at købe reklameplads på sider som google, yahoo og facebook og sælge den videre til affiliateprogrammerne, og forhåbentlig tjene penge på at være mellemleddet.

Affiliateprogrammerne betaler dig for at skaffe kunder på forskellige hjemmesider, og på søgemaskinerne betaler man for at få trafik til disse hjemmesider. Hvis man i snit tjener mere end man betaler for trafikken, ja, så tjener man penge.

Læs min artikel om det her: Tjen penge på søgemaskinerne.

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Dog kan man også nemt hurtigt miste penge på denne vis hvis man ikke har styr på hvad man laver. Det kræver trods alt at man finder søgeord som rent faktisk konvertere – derudover er der jo ikke så få endda som allerede bruger PPC til at tjene en skilling på, deriblandt en del garvede folk inden for feltet.

  Jeg har dog ikke selv været igang med PPC, men jeg tvivler på det er nogen nem vej til penge, det kræver trods alt kendskab til branchen og en del erfaring før man virkelig begynder at skabe en omsætning som er værd at skrive hjem om.

 2. Det er helt rigtigt. Det er slet ikke så nemt. Det er også en metode hvor folk holder kortene tæt ind til kroppen, for hvis andre gør det samme som du selv, mister du penge. Derfor er det svært at få ordentlig information om hvordan man skal gøre.

  Jeg fortæller om det her fordi det ér en måde at tjene penge på, og når man først er blevet skrap til det, og har betalt en del lærepenge, tjener man penge mens man sover – eller passer sit dayjob. Det er en rar fornemmelse.

 3. Ved godt det er populær praksis med PPC-marketing, og det er vel i vid udstrækning sikker også her der bliver tjent flest penge, men syntes selv det er for dyrt. For selvom folk klikker på din annonce er der jo stadig ingen garantier for du når målet

 4. Kære Johannes, moske du skulle prøve det før du udtaler dig om emnet.

  Alt nyt kan være svært, men vis man virkelig vil er der en vej og markedet er slet ikke mættet endnu.

  Nogle gange skal der satses for at vinde, og her er der faktisk en reel mulighed for at opnå nået stort.

Skriv et svar

Your email address will not be published.