«

»

feb 09

10000kr.dk har fået et omfattende ansigtsløft

Trofaste læsere vil bemærke at 10000kr.dk er gennemgået en grundig renovation. Sidst jeg opdaterede designet, var i 2008 og allerede dengang var det baseret på forældet teknologi. Ud over et lidt pænere design, er der også en del funktionelle forbedringer:

 • Den statiske side og bloggen er nu integreret og forenet i samme design. Alle de gamle blogindlæg, der før lå på blog.10000kr.dk, er nu flyttet over på hoveddomænet.
 • Det nye design er baseret på WordPress, hvilket giver stærkt forbedrede muligheder for at tilføje nyt indhold og nye funktioner.
 • Man kan nu kommentere de faste artikler og ikke kun blogindlæg.
 • Flere og flere besøger min side via smartphones, og det nye design skulle gerne være mere mobilvenligt, uden at det går ud over dem der kommer fra almindelige webbrowsere.
 • Alle artikler er blevet grundigt opdateret og en masse døde links er blevet fjernet, og levende links tilføjet.

Jeg fifler stadig lidt med omlægningen. Bl.a. er der en masse links i de gamle blogindlæg der henviser til den gamle html-struktur. Jeg er i færd med at rydde op i dem, men der kan gå noget tid inden alt er på plads. Der kan også stadig forekomme mindre ændringer af designet i den nærmeste tid.

Jeg har forsøgt at redde så meget som muligt i flytteprocessen. Men visse funktioner kan være blevet nulstillet, såsom om man abonnerer på kommentarer via rss eller email, eller om man bliver genkendt som en der tidligere har skrevet kommentarer til indlæggene. Jeg håber ikke det er til for meget gene.

At 10000kr.dk har fået sådan en grundig opdatering, skyldes at jeg i fremtiden gerne vil give siden lidt mere kærlighed. Jeg får mange positive tilbagemeldinger, og jeg har mange tips og fiduser at dele ud af, så forvent at forandringerne betyder at der kommer mange flere nyheder end det har været tilfældet de sidste par år.

Hvis du oplevet problemer med det nye design, eller opdager fejl, vil jeg blive glad hvis du gav mig besked.

11 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Christina Thomsen

  Jeg vil bare lige sige, at jeg synes, at det nye design ser superfedt ud! Meget enkelt og pænt.

 2. Frederik

  Det ser fedt ud, Ruben! Håber også det kommer til at styke din Adsense CTR!

  Mvh Frederik

 3. Peter

  Jeg synes også dit nye design er fedt – meget bedre end det gamle – og desuden overskueligt, brugervenligt og med rolige farver. Og så er annonceplaceringen fortsat ganske udemærket.

 4. Føns

  Ser godt ud, Ruben. Glæder mig til lidt oftere opdateringer fra din hånd – jeg har fået rigtig mange gode tips her på siden, så flere indlæg vil blive glædeligt modtaget.

 5. R4i

  Super flot redesign. Men jeg vil nok køre med den samme farve i topmenu som ude i siderne.

 6. Thomas Frost

  Flot og enkelt, dog synes jeg godt at headeren kunne opgraderes lidt rent designmæssigt.

 7. Lars

  Jeg er enig – det er blevet rigtig pænt! 😀

  Håber I får endnu mere indtægt ud af det.

 8. anonym

  Det ser også super godt ud. Rigtig pænt.

 9. Ulla

  Det ser virkelig godt ud!

  Skal nok kunne hæve indtjeningen 🙂

 10. Kenneth Wellin

  Nemt og overskueligt at gå til.

  WordPress er helt sikkert et godt valg

 11. Jack Wate

  Det er vildt så meget man kan få ud af WordPress. Tillykke med det nye design 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>