Bliv herre over din egen pension

Synes du også det kan være svært at have overblik over din pensionsopsparing? Det er nemlig ikke alle jobs, hvor du er sikret et fast pensionssystem. Uden fast månedslån og jobsikkerhed er det ikke sikkert, at der hver måned bliver overført et beløb til din fremtidige pension.

En pension er noget, som vi alle får stor nytte af den dag vi forlader arbejdsmarkedet, og selvom det måske er en dag langt ude i fremtiden, kan du lige så godt få styr på det nu. Du kan let få et overblik og gøre det nemmere for dig selv med Heap, som er en digital virksomhed med erfaring indenfor pension og finans.

Læs meget mere om, hvordan du nemt kan starte din pensionserfaring, lige her!

Skræddersy din helt egen pensionsopsparing

Den dag, du er færdig med at arbejde, har du brugt utroligt meget af dit liv på at tjene samfundet og bruge din arbejdskraft offentligt eller privat. Til den tid er det på tide, at man kun tænker på sig selv, og kan leve et skønt liv med alle de goder, man har gået og glædet sig til. Det kan være du har en destination, som du aldrig har nået at besøge, eller et kolonihavehus, som du altid har drømt om at gå rundt og hygge dig i. Det handler i bund og grund om, at man kan opretholde den levestandard man altid har været vandt til, uden at man behøver at arbejde.

Med din egen pensionsopsparing lige ved hånden kan du helt selv bestemme hvor ofte du overfører, samt hvor meget du overfører, og du kan også sætte din overførsel på pause, hvis du har brug for det. Du er altså din egen lykkesmed i den forstand, at du kan få din pension til at vokse i dit helt eget tempo.

Det tager kun 10 minutter!

Hvis du vælger at oprette dig, tager det ikke mere end 10 minutter, så kan du få et fuldt overblik over din pension. Du kan også få din eksisterende pension sat ind, og du kan aftale med din arbejdsgiver, at dine pensionspenge skal gå ind på denne digitale pension direkte via din lønseddel, så du ikke selv behøves at overføre.

Noget endnu mere smartere er, at din pensionsopsparing bliver investeret i aktier, så den over tid kommer til at stige. Du får altså flere penge i det lange løb! Begynd at lægge penge til side til din pension nu, og bliv dermed økonomisk sikret når du bliver ældre.