Tjen penge på at donere modermælk

Neonatalafdelingerne på landets hospitaler (det er der hvor for tidligt fødte børn ligger, hvis du ikke er inde i hospitals-lingo) ved at det er sundere at bruge rigtig modermælk i stedet for modermælkserstatning.

Derfor køber de også gerne modermælk fra mødre der har ekstra at give af. I skrivene stund giver de 176 kr. pr. liter. Det skriver dr.dk i dag. Så hvis du fx kan presse en halv liter ekstra ud hver dag, kan det altså blive til 2500 kr. ekstra om måneden, og samtidig støtter du et godt formål. Pengene er i øvrigt skattefri.

Koordineringen varetages af Kvindemælkcentralen på Hvidovre hospital.

Jyllandspostens forbrugerside har også en historie om Sisser Weinreich der har tjent næsten en halv million kroner på at donere modermælk, dvs. over 4.000 liter! Ganske imponerende et eller andet sted.

7 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • DenGravide on 1. oktober 2008 at 18:15
  • Svar

  Fy for satan da… bare i tanke om halv liter modermaelk hverdag,shittt……ikke lige mig da! dog smart at tjene penge paa den maade da! for mig kommer mit barn paa foersteplan og ikke at donere modermaelk

  • nasim on 23. juni 2010 at 20:30
  • Svar

  hej, jeg vil gerne prøve,jeg har aldrig prøvet arbejde med den ,det lyder spændende ,jeg vil gerne være med og prøve noget nyt ,

  mange hilsner
  nasim k

  • Jyden on 13. februar 2011 at 04:04
  • Svar

  ja hvorfor ikke man har jo mange udgifter når man har et barn. Hvis det ikke går udover ens barn, er der vel ikke noget i vejen for og gøre det 🙂

 1. Haha lyder da som en sjovere måde for kvinder at tjene lidt extra.

 2. Haha, det må man sgu sige er en anderledes måde at tjene penge på. Well, hvis nogen personer udnytte det, så er det jo meget godt tænkt. Det rør vel ikke mødre at presse en halv liter mere ud hver dag 🙂

  • preben on 8. maj 2018 at 08:45
  • Svar

  Super !! det er virkelig en god måde at hjælpe andre på !!!
  Venligst alenefar !!!! Preben.

  • xxx on 29. august 2019 at 07:47
  • Svar

  Hej.

  Jeg venter mit andet barn, og har erfaring fra første graviditet + amning at jeg efter at have mættet mit eget barn kunne malke Ca. En liter ud om dagen.
  Vi frøs det ned hjemme og fik aldrig brug for det, så det blev ganske enkelt smidt ud, hvilket jeg synes er ærgerligt.

  Jeg har allerede nu lagt mælk til, selvom jeg først skal nedkomme til marts.

  Vi bor i Varde kommune, og kan ikke finde nogle sygehuse i vores region der reklamerer med det. Skal vi også kontakte dem i Hvidovre?

Skriv et svar

Your email address will not be published.