Tjen penge på dine venner

Jeg har flere steder på min side skrevet om Sponsorcar og de mange forskellige måder man kan tjene penge på hos dem.

Nu er der for alvor en grund til at tilmelde sig. Sponsorcar har lanceret et koncept hvor man kan tjene penge på at henvise sine venner.

For det første tjener man 50 kroner pr. ven man henviser. Desuden tjener man 10 % i kommission af de dine henviste venner tjener hos Sponsorcar.

Det kan blive til mange penge. Når Sponsorcar giver så mange penge for at skaffe nye medlemmer, så er det selvfølgelig fordi de ved at det kan betale sig. Dvs. i snit tjener dine venner langt over 50 kr. til Sponsorcar, og dermed til sig selv, og det får du nu en andel af – hvis du altså kommer i gang med det samme. Hvis du nøler, bliver dine venner hurtigt henvist af andre.

Sponsorcar har nu endda gjort det endnu nemmere at henvise venner. De har nemlig givet hver bruger et link som man bare skal have sine venner til at klikke på (og ikke som før hvor man skulle invitere via e-mails). Det betyder at hvis du har din egen blog eller hjemmeside eller lignende, så kan du indsætte linket der og hurtigt få henvist en hel masse nye medlemmer.

Tilmeld dig Sponsorcar.