Tjen penge på dine venner

Jeg har flere steder på min side skrevet om Sponsorcar og de mange forskellige måder man kan tjene penge på hos dem.

Nu er der for alvor en grund til at tilmelde sig. Sponsorcar har lanceret et koncept hvor man kan tjene penge på at henvise sine venner.

For det første tjener man 50 kroner pr. ven man henviser. Desuden tjener man 10 % i kommission af de dine henviste venner tjener hos Sponsorcar.

Det kan blive til mange penge. Når Sponsorcar giver så mange penge for at skaffe nye medlemmer, så er det selvfølgelig fordi de ved at det kan betale sig. Dvs. i snit tjener dine venner langt over 50 kr. til Sponsorcar, og dermed til sig selv, og det får du nu en andel af – hvis du altså kommer i gang med det samme. Hvis du nøler, bliver dine venner hurtigt henvist af andre.

Sponsorcar har nu endda gjort det endnu nemmere at henvise venner. De har nemlig givet hver bruger et link som man bare skal have sine venner til at klikke på (og ikke som før hvor man skulle invitere via e-mails). Det betyder at hvis du har din egen blog eller hjemmeside eller lignende, så kan du indsætte linket der og hurtigt få henvist en hel masse nye medlemmer.

Tilmeld dig Sponsorcar.

4 kommentarer

1 ping

Spring til kommentar-formularen

 1. Får man de 50 kr. hvis vennen tilmelder sin bil?

  Hvis det er tilfældet så bliver jeg ikke rig af det. Hvis jeg er heldig kunne jeg med en del arbejde finde 2 som måske syntes at det var interessant at køre med reklamer på deres biler 🙂

 2. Nej, man får 50 kr. hvis vennen tilmelder sig Sponsorcar. Mere skal der ikke til. Jeg tror ikke engang man behøver en bil for at tilmelde sig.

  Derefter får du 10 % af alt hvad din ven tjener. Dvs. fx 5 kr. for hver ven din ven henviser.

  Hvis du er så heldig at henvise en ven, der begynder at køre med reklamefolie på sin, som han får 2000 kr. om måneden for, så tjener du 200 kr. om måneden, uden at røre en finger.

 3. Omkring Sponsorcar.dk

  Så vil jeg sige at det er en let måde at tjene en smule penge på.
  Når jeg mener let betyder det at du kan tjene få hundrede kr. på at henvise dine venner ja.

  Men hvis man har en bil, og gerne vil tjene flere tusinde kr. så vil jeg sige at det er nået mere besværligt.

  Jeg har igennem lang tid testet deres dem af, og ja der kan laves penge, dog er deres reklamer til bilerne ikke godt kørende pt.

  Jeg har tilmeldt mig et utal af gange uden at få nogen henvendelser omkring bil reklamer bannere, som man havde tilmeldt sin bil.

  Derfor mener jeg at sponsorcar.dk har et problem i den retning, når deres medlemmer mangler at blive kontaktet, efter man har tilmeldt sig nået til bilen.

  Deres leads kan der godt laves penge på, dette kræver bare man er parat til at lægge penge ud, eller tilmelde sig en masse ting, som kræver en email adresse kun skal bruges til dette formål.

  Venlig hilsen

  Søren
  Svingeren.dk

 4. Jeg er helt enig med dig. Som jeg også her skrevet flere steder, har sponsorcar ikke meget med bilreklamer at gøre. Det var deres oprindelige koncept, men de tjener nok flere penge på deres cashback-program end deres bilreklamer.

 1. […] måder at tjene penge på). For et par måneder siden lancerede de et nyt koncept hvor man kunne tjene penge på sine venner, og i dag fandt jeg et sjovt tilbud hos dem, som med garanti kan tjene ekstra penge […]

Skriv et svar

Your email address will not be published.