Sjovt tilbud fra Sponsorcar

Jeg er efterhånden blevet lidt fan af Sponsorcar (læs artiklen Anderledes måder at tjene penge på). For et par måneder siden lancerede de et nyt koncept hvor man kunne tjene penge på sine venner, og i dag fandt jeg et sjovt tilbud hos dem, som med garanti kan tjene ekstra penge på.

Gratis penge

Fidusen går ud på via Sponsorcar at oprette en konto hos nogen der hedder Bingo Liner (tilmeld dig Sponsorcar her hvis du ikke allerede er medlem). Bingo Liner er et computerprogram hvor du kan spille bingo sammen andre online og vinde penge.

Hvis du via Sponsorcar downloader og opretter en konto hos Bingo Liner, og indbetaler 50 $ (= ca. 240 kr.), så giver Sponsorcar dig 300 kr. Altså:

  • Bingo Liner: -240 kr.
  • Sponsorcar: +300 kr.
  • I alt: +60 kr.

Det værste der kan ske er altså at du tjener 60 kr. for et øjebliks arbejde.

Derudover har du selvfølgelig muligheden for at vinde nogle penge hos Bingo Liner. For ud over de 50 $ du indbetaler hos dem, får man 5 $ gratis og en bonus på op til 100 $. Det er ren gaveregn.

Sådan gjorde jeg

Jeg loggede ind på Sponsorcar og fandt Bingo Liner-tilbuddet i deres lead-sektion. Jeg klikkede på linket og kom ind på Bingo Liners hjemmeside. Herfra downloadede jeg programmet og oprettede en konto. Med det samme stod der 5 $ til at spille med på min konto som en gave fra Bingo Liner.

Man kan indbetale med VISA eller Neteller (Neteller er en slags online betalingsmetode, lidt ligesom PayPal). Jeg valgte Neteller fordi jeg allerede har en Neteller-konto, og det gav 100 $ bonus i stedet for 50 $ bonus som man får hvis man betaler med VISA.

Med det samme stod der 100 $ på min bonus-konto, og jeg havde således 155 $ at spille med ved bare at indbetale 50 $. Samtidig blev der indsat 300 kr. på min Sponsorcar-konto.

Jeg spillede løs med mine penge. Jeg vandt lidt, men ikke så meget som jeg tabte, og efter en times tid var mine penge brugt op. Men de 300 kr. jeg fik af Sponsorcar, er der endnu, så jeg har alt i alt tjent 60 kr.

Det lyder måske lidt besværligt, men det var faktisk meget nemt. Og hvis man er heldig kan man vinde præmier på flere tusinde kroner.

Det er næsten dumt at lade være, så jeg ønsker dig held og lykke. Hvis du har spørgsmål, så skriv gerne i boksen nedenfor.