Sjovt tilbud fra Sponsorcar

Jeg er efterhånden blevet lidt fan af Sponsorcar (læs artiklen Anderledes måder at tjene penge på). For et par måneder siden lancerede de et nyt koncept hvor man kunne tjene penge på sine venner, og i dag fandt jeg et sjovt tilbud hos dem, som med garanti kan tjene ekstra penge på.

Gratis penge

Fidusen går ud på via Sponsorcar at oprette en konto hos nogen der hedder Bingo Liner (tilmeld dig Sponsorcar her hvis du ikke allerede er medlem). Bingo Liner er et computerprogram hvor du kan spille bingo sammen andre online og vinde penge.

Hvis du via Sponsorcar downloader og opretter en konto hos Bingo Liner, og indbetaler 50 $ (= ca. 240 kr.), så giver Sponsorcar dig 300 kr. Altså:

 • Bingo Liner: -240 kr.
 • Sponsorcar: +300 kr.
 • I alt: +60 kr.

Det værste der kan ske er altså at du tjener 60 kr. for et øjebliks arbejde.

Derudover har du selvfølgelig muligheden for at vinde nogle penge hos Bingo Liner. For ud over de 50 $ du indbetaler hos dem, får man 5 $ gratis og en bonus på op til 100 $. Det er ren gaveregn.

Sådan gjorde jeg

Jeg loggede ind på Sponsorcar og fandt Bingo Liner-tilbuddet i deres lead-sektion. Jeg klikkede på linket og kom ind på Bingo Liners hjemmeside. Herfra downloadede jeg programmet og oprettede en konto. Med det samme stod der 5 $ til at spille med på min konto som en gave fra Bingo Liner.

Man kan indbetale med VISA eller Neteller (Neteller er en slags online betalingsmetode, lidt ligesom PayPal). Jeg valgte Neteller fordi jeg allerede har en Neteller-konto, og det gav 100 $ bonus i stedet for 50 $ bonus som man får hvis man betaler med VISA.

Med det samme stod der 100 $ på min bonus-konto, og jeg havde således 155 $ at spille med ved bare at indbetale 50 $. Samtidig blev der indsat 300 kr. på min Sponsorcar-konto.

Jeg spillede løs med mine penge. Jeg vandt lidt, men ikke så meget som jeg tabte, og efter en times tid var mine penge brugt op. Men de 300 kr. jeg fik af Sponsorcar, er der endnu, så jeg har alt i alt tjent 60 kr.

Det lyder måske lidt besværligt, men det var faktisk meget nemt. Og hvis man er heldig kan man vinde præmier på flere tusinde kroner.

Det er næsten dumt at lade være, så jeg ønsker dig held og lykke. Hvis du har spørgsmål, så skriv gerne i boksen nedenfor.

15 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Derfor anbefalede jeg denne side.
  Genialt læsestof…. 😉
  Og relevant for nogle af os… 😀

  • line on 31. juli 2008 at 18:01
  • Svar

  Lige bortset fra at ejeren er politianmeldt adskellige gange og faktisk ikke er til at slippe af med, endsige får udbetalt eller indsat de større beløb på kontierne.

 2. Hej Line

  Jeg ved ikke hvor du har det fra, men jeg har en del erfaring med sponsorcar, og jeg har aldrig haft problemer. Jeg fik udbetalt omkring 1200 kr. for et par uger siden.

  Jeg har søgt på nettet, og jeg kan ikke finde noget om politianmeldelser eller andre problemer.

  Der er dog nogle der brokker sig over at sponsorcar ikke er det de giver sig ud for at være, men at det mere handler om at reklamere for deres medlemmer end at deres medlemmer skal reklamere for andre.

  Det er der nok også noget sandhed i, men så længe man tjener penge på det, er det fint med mig.

  • line on 31. juli 2008 at 18:25
  • Svar

  Jeg kunne ikke få udbetalt mine penge før jeg truede med politianmeldelse. Senere fandt jeg massere på nettet med samme problemer – en del har faktisk anmeldt ham. Så du gør vist ikke dit hjemmearbejde ordentligt.

  Jeg fik aldrig de store penge for det jeg deltog i – kun de tiøres klik mv.

  Det eneste det firma handler om er at bringe ejeren indtægt ved målrettede reklamer mod medlemmerne. Ingen jeg nåede at ramle sammen med i den periode havde nogen sinde fået så meget som en streamer (uden der fulgte et helt abonnement med til noget der kostede dem penge).

  Jeg afmelder – gidder ikke bruge tid på det, men synes godt nok denne side er kvalm med alle de links til fupforetagenet.

 3. Nu ved jeg jo ikke hvilke problemer du har haft med sponsorcar. Jeg linker en del til dem fordi jeg tjener penge på dem, og har gjort det i flere år, og jeg har ikke noget problem med at anbefale det til andre.

  Det tip jeg skriver om her, har jeg selv benyttet, og jeg har fået pengene. Intet fup. Man tjener i værste tilfælde 60 kr. på en halv times arbejde, og hvis du er heldig måske flere tusinde kroner.

  Hvis det er uinteressant for dig, så fint. Jeg synes den slags er sjovt, og derfor fortæller jeg om det.

  • Adam on 28. august 2008 at 23:12
  • Svar

  Tja, jeg blev smidt ud derfra, tja de vil ikke udbetale mig mine 1200 ..

  Kære Adam

  Du har forsøgt at købe vare i vores VIP shop ud fra nedenstående.
  Vi kan dog se at du har forsøgt at købe for penge hvor vi ikke har noteret at der er købt fra din side hos annoncøren.

  Du er derfor udtaget til stikprøvekontrol!
  Vi skal bede dig fremsende dokumentation for at du er oprettet som medlem hos Frie Funktionær og at du har betalt din rejes fra LeaseTravel og dit abonnement hos BT, FDM, de 3 møntforeninger og dit kvittering for dit køb hos BoligAlarmer.dk

  Din konto hos os er hermed lukket indtil vi modtager ovenstående fra dig.

  Jeg skal gøre opmærksom på, at indtastning af falske data til at opnå udbetaling af bonus eller andre fordele er strafbart efter straffelovens §§ 279-279a om bedrageri og databedrageri, der straffes med fængsel indtil 1 år 6 måneder. Hvis vi bliver opmærksomme på forsøg på misbrug, agter vi at anmode politiet om at undersøge, om der er grundlag for at rejse tiltale.

  Med venlig hilsen
  Johnny Magnussen
  Adm. direktør

  svin jeg har sendt fakturaene men han svarer ikk.

  læs

  http://www.computerworld.dk/art/32096?a=search&i=0

  han lækkede emails ;d

 4. Hej Adam. Ærgerligt at du har haft dårlige oplevelser med Sponsorcar. Jeg har dog ingen mulighed for at vurdere om du har begået noget ulovligt eller ej. Den slags ting tager tid at undersøge, så måske skal du bare have tålmodighed.

  Jeg skriver på baggrund af mine egne oplevelser, og de er kun positive indtil videre.

  I øvrigt bør du holde dig fra LeaseTravel som jeg kan se du har handlet hos. Det er at købe rejser til overpris. De har sikkert snydt dig for langt mere end 1200 kr. så måske du skulle brokke dig over dem i stedet for.

 5. Jeg bad om en udbetaling på 2.112,56 kr. fra Sponsorcar d. 31. august, og pengene er der i dag – to hverdage efter. Det er sgu godt gået. Ingen sure miner, bare gode lommepenge.

  Super program!

  • line on 3. september 2008 at 20:06
  • Svar

  Enten er du ubegribeligt ubegavet, eller også er du i lommen på ham den kriminelle – eller er du ham?

  Det ligner propaganda for en sekt.

 6. Hehe. Nu ikke så sur.

  Da jeg samlet har fået over 3000 kr. udbetalt fra Sponsorcar kan man roligt sige at jeg er i lommen på dem.

  Hvad med om du lavede din egen blog hvor du talte dårligt om Sponsorcar? For så længe jeg tjener penge på dem, får du mig ikke fraråde andre at gøre det samme.

 7. Hmm.. Nu kender jeg ikke særlig meget til det, med at “vinde/tjene” penge på nettet, på den måde.
  Jeg vil sige, at det fandme er enormt godt gået, af alle jer, som har “vundet/tjent” så meget, som i har. Jeg ville dog aldrig selv turde sådan noget, med at skulle satse et x antal beløb, og så muligvis (og kun muligvis) få dem tilbage igen (med eller uden bonus)

  Synes det er stærkt af alle jer der gør det, og får gevinst.
  Men føler med jer andre.

 8. Jeg så først i dag at Adam havde skrevet på denne side.

  Desværre viser det sig at Adam er programmør og har udnyttet sin viden til at hacke sig ind i vores system og betalt sig selv penge som han ikke var berettiget til.

  Vi har målt dette over et stykke tid nu og selv om Adam for 1 år siden fik en mail fra undertegnede om at han skulle stoppe sin aktivitet, fortsætter han den dag i dag, hvor han på ny sætter penge ind på egne nyoprettede kontier hos os!

  Adam sidder som et team medlem hos xxx og jeg har d.d. talt med deres leder og informeret om at vi tidligere har informeret Adam om at han vil blive politianmeldt såfremt han fortsatte sine ulovligheder, og da Adam ikke har taget denne advarsel alvorligt vil han på mandag blive politianmeldt!

  SponsorCar har nu været aktiv i over 5 år og vi har givet medlemmer værdier for over 20 millioner samlet, med over 60.000 medlemmer vil der altid være en mulighed for, at et enkeltstående medlem kan føle sig uretfærdigt behandlet, men eksempler som Adam gør at vi bliver nød til at lave stikprøver på om et medlem rent faktisk også har udført den handling korrekt som medlemmet ønsker betaling for, og når man som Adam laver ulovligheder, så vil man blive straffet!

  Skulle man føle at man har gjort alt som man skulle og alligevel ikke er kompenseret korrekt, er man altid velkommen til at kontakte os på 70277019 eller [email protected]

  Med venlig hilsen
  Johnny Magnussen
  Adm. direktør
  SponsorCar A/S

  • Adam on 27. august 2009 at 18:25
  • Svar

  Jeg ville lige sige, nu at jeg snød på sponsorcar, og at hjemmesiden virker tiptop, før jeg snød havde jeg aldrig haft problemer med siden….
  undskylder det falske udsagn…

  – Adam

 9. Tak for jeres kommentarer, Johnny og Adam. Det var rart at få det afklaret.

 10. Jeg har dd. anonymiseret Adam da disse indlæg belastede ham på google. Selvom det til dels er fortjent, er det ikke min opgave at hænge folk ud på nettet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.