Gratis penge fra SponsorCar

Jeg skriver en del om SponsorCar på mine sider. Lad mig sige med det samme at der er delte meninger om dem. Oprindeligt handlede Sponsorcar om at man kunne tjene penge på at have reklamer på sin bil, men nu handler det mere om Sponsorcar skal reklamere over for deres medlemmer.

Det er en smule provokerende, men lad det ligge nu, for man kan tjene penge på så mange andre måder hos dem. I mine tidligere indlæg kan du læse hvor mange penge jeg tjener på Sponsorcar.

Gratis penge

Nu til det det egentlig handler om, nemlig en masse tilbud om gratis penge. Mange af de tilbud man kan benytte hos SponsorCar er gratis, men alligevel får man lidt penge for at benytte dem. Det gælder fx forskellige typer online spil og bingo.

Der er også nogle af disse tilbud der koster penge, dvs. man skal indbetale et minimumsbeløb, men hvor man får endnu flere penge igen for at benytte dem. Fx kan man få 200 kr. for at tilmelde sig bingoliner, men det kræver at man indsætter 120 kr. selv. Man er således garanteret et overskud på mindst 80 kr., og så har man endda mulighed for at vinde endnu mere for de penge man indsætter.

Du finder tilbuddene ved at gå ind på din sponsorcar-konto, klik på tjen penge på leads, og derefter på spil. Her er et par håndfulde af den slags tilbud, med en sammenlagt værdi på over 500 kr. Det er da ok for noget der højst tager en eftermiddag.

(Du skal være medlem hos SponsorCar for at benytte disse tilbud. Klik her. Det er gratis.)