Gratis penge fra SponsorCar

Jeg skriver en del om SponsorCar på mine sider. Lad mig sige med det samme at der er delte meninger om dem. Oprindeligt handlede Sponsorcar om at man kunne tjene penge på at have reklamer på sin bil, men nu handler det mere om Sponsorcar skal reklamere over for deres medlemmer.

Det er en smule provokerende, men lad det ligge nu, for man kan tjene penge på så mange andre måder hos dem. I mine tidligere indlæg kan du læse hvor mange penge jeg tjener på Sponsorcar.

Gratis penge

Nu til det det egentlig handler om, nemlig en masse tilbud om gratis penge. Mange af de tilbud man kan benytte hos SponsorCar er gratis, men alligevel får man lidt penge for at benytte dem. Det gælder fx forskellige typer online spil og bingo.

Der er også nogle af disse tilbud der koster penge, dvs. man skal indbetale et minimumsbeløb, men hvor man får endnu flere penge igen for at benytte dem. Fx kan man få 200 kr. for at tilmelde sig bingoliner, men det kræver at man indsætter 120 kr. selv. Man er således garanteret et overskud på mindst 80 kr., og så har man endda mulighed for at vinde endnu mere for de penge man indsætter.

Du finder tilbuddene ved at gå ind på din sponsorcar-konto, klik på tjen penge på leads, og derefter på spil. Her er et par håndfulde af den slags tilbud, med en sammenlagt værdi på over 500 kr. Det er da ok for noget der højst tager en eftermiddag.

(Du skal være medlem hos SponsorCar for at benytte disse tilbud. Klik her. Det er gratis.)

9 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Rasmus on 1. december 2008 at 12:39
  • Svar

  Hejsa.

  Hvordan kan du så tjene så meget som jeg har læst du gør? er det fordi du har en intern aftale med sponsorcar med hvor mange du henviser til deres side eller er det fordi du f.eks gambler med bingo som du selv foreslår og så vinder forskelleige beløb?

  Mvh Rasmus 🙂

 1. Hej Rasmus

  De penge jeg skriver at jeg tjener, kommer primært fra at henvise andre til sponsorcar. Det er ikke en særaftale jeg har med dem; det er noget alle medlemmer kan gøre.

  Man får 50 kr. for at henvise en ny bruger, og så får man 10 % af det de nye brugere tjener på sponsorcar. Det kræver nok at man har en blog eller hjemmeside for at kunne tjene så meget på henvisninger som jeg gør.

  Når jeg tjener penge på det, er det selvfølgelig fordi dem jeg henviser også tjener penge på det. Man kan altså sagtens tjene penge på det uden at henvise andre, men ikke lige så meget som hvis man ikke henviser noget. Det skal jeg ikke lægge skjul på.

  • Mette Thomsen on 2. december 2008 at 12:29
  • Svar

  Det lyder virkeligt spændende. Overvejede det selv på et tidspunkt og tjekkede også op på det. Det jeg var lidt i tvivl om var, fordi man skulle skrive hvor mange km man kørte om dagen, om man så blev valgt hvis man ikke kørte helt vildt meget eller om man skulle køre op og ned af E45. Har det nogen indflydelse?

 2. Jeg har ikke nogen bil, så det er ikke noget problem. Skriv hvad du vil når du tilmelder dig. Det er kun relevant ift. at køre med reklamer på bilen, men det er ikke nødvendigt for denne fidus.

  Det er lidt forvirrende det der med at sponsorcar dels er noget med at have reklamer på bilen, dels noget med at tjene penge på andre måder. De burde have skilt det ad, men sådan har de ikke valgt at gøre det :S

  • Mette Thomsen on 19. december 2008 at 13:54
  • Svar

  Ok tak for informationen! Vil kigge på det igen. God jul

  • Kirstejn on 10. juni 2009 at 10:38
  • Svar

  Jeg kan så afsløre at det lugter vældigt kraftigt af et fup-firma det her. Jeg har bedt om en udbetaling i marts, og jeg har endnu ikke set skyggen af penge, selvom jeg har rykket 3-4 gange inden for den sidste måned, og jeg har fået 2 bekræftelser på at pengene snart kommer.

 3. Hej Kirstejn/Martin

  Det lader til at du har problemer med denne type programmer. Du har også lige kommenteret på Shop2cash. Jeg ved jo ikke hvad problemet er. Måske har firmaerne en god grund til ikke at udbetale penge til dig.

  Jeg kan kun sige at jeg har fået udbetalt over 10.000 kr. fra Sponsorcar. En enkelt gang er de blevet forsinket pga. ferie. Ellers er de altid kommet til tiden.

  Jeg har henvist i omegnen af 1000 brugere til disse to programmer, og mange tjener penge på dem. Det er sjældent at nogen melder tilbage om problemer med udbetalingen.

  Hvis du har misforstået programmernes betingelser, er det jo ikke firmaets skyld. Hvis du derimod mener at du reelt er blevet snydt for penge, må du jo benytte de juridiske muligheder der findes. I så fald kan vi få afgjort om der er tale om fupfirmaer eller ej.

  • Martin on 11. juni 2009 at 10:20
  • Svar

  Ret skal være ret, så jeg skal lige fortælle at jeg i skrivende stund har fået pengene overført fra Sponsorcar.
  Jeg har været medlem af rigtigt mange forskellige sider af denne type, hvor man bliver betalt for at tilmelde sig ting og sager. Men jeg har aldrig oplevet at betalingerne er forsinket så meget, som i de pågældende 2 sager.
  Shop2Cash mangler stadig at give mig mine penge, og de er også stoppet med at svare mig på mine rykkere.

  De har aldrig i deres tidligere svar skrevet at der skulle være noget problem, så jeg er ikke helt sikker på hvorfor de ikke bare betaler med det samme.
  Jeg kan finde på mange, virkeligt gode argumenter – set fra deres side – for, hvorfor de ikke skulle betale med det samme, men som sagt, er jeg ikke sikker, så jeg holder mine beskyldninger for mig selv.

  • Rolf Gadeberg on 21. marts 2019 at 13:50
  • Svar

  Er det kun biler, eller kan man også hvis man fx har en kabinescooter?

Skriv et svar

Your email address will not be published.