Få 200 kr. gratis

Kunne du tænke dig en gratis chance for at vinde nogle penge? Så er der lige nu et par tilbud fra spillestederne Betsson og Betsafe som begge giver 100 kr. gratis til nye spillere. Alt man skal gøre er at oprette en konto på deres hjemmesider, og så bliver pengene automatisk indsat.

D. 1. januar i år blev den danske spillelovgivning ændret så udenlandske spillefirmaer kan få lov at konkurrere med Danske Spil, som indtil videre har haft monopol på pengespil i Danmark.

For at fejre dette, og selvfølgelig for at lokke nye kunder til, giver Betsson og Betsafe altså 100 kr. gratis til nye spillere til at afprøve deres casinospil. Jeg forventer at der vil komme flere af den slags tilbud i løbet af året efterhånden som flere firmaer kommer på markedet.

200 kr. er måske ikke alverden, men faktisk var der i efteråreret en norsk spiller der vandt hele 87 mio. på sådan en gratis bonus fra Betsson.

Ok, man skal nok være heldig for at vinde så meget, men det kan nemt blive til nogle ekstra lommepenge. Jeg har selv spillet hos Betsson i et par år og flere gange vundet nogle hundrede kroner på den slags tilbud. Så kom ikke og sig at det ikke kan lade sig gøre.

Hvis nogen skulle være heldig at vinde noget, så smid gerne en kommentar herunder.