Få 200 kr. gratis

Kunne du tænke dig en gratis chance for at vinde nogle penge? Så er der lige nu et par tilbud fra spillestederne Betsson og Betsafe som begge giver 100 kr. gratis til nye spillere. Alt man skal gøre er at oprette en konto på deres hjemmesider, og så bliver pengene automatisk indsat.

D. 1. januar i år blev den danske spillelovgivning ændret så udenlandske spillefirmaer kan få lov at konkurrere med Danske Spil, som indtil videre har haft monopol på pengespil i Danmark.

For at fejre dette, og selvfølgelig for at lokke nye kunder til, giver Betsson og Betsafe altså 100 kr. gratis til nye spillere til at afprøve deres casinospil. Jeg forventer at der vil komme flere af den slags tilbud i løbet af året efterhånden som flere firmaer kommer på markedet.

200 kr. er måske ikke alverden, men faktisk var der i efteråreret en norsk spiller der vandt hele 87 mio. på sådan en gratis bonus fra Betsson.

Ok, man skal nok være heldig for at vinde så meget, men det kan nemt blive til nogle ekstra lommepenge. Jeg har selv spillet hos Betsson i et par år og flere gange vundet nogle hundrede kroner på den slags tilbud. Så kom ikke og sig at det ikke kan lade sig gøre.

Hvis nogen skulle være heldig at vinde noget, så smid gerne en kommentar herunder.

 

17 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg har aldrig prøvet Betsson så det skal helt sikkert prøves, og skader bestemt ikke at det er gratis 🙂

 2. Jeg har heller aldrig prøvet det, men det kunne da være helt vildt fedt, hvis man vandt lige så mange penge som ham nordmanden der og så endda for gratis penge.

 3. Cool, tak for tippet. Har tilmeldt mig begge steder 🙂

 4. Skal man gøre noget aktivt for at få de 100,- gratis eller går der bare lidt tid før de kommer?

 5. Hej Kristoffer. Du aktiverer bonussen når du er logget ind under Menu > Bonuser > Tilgængelige.

  • Lars on 16. januar 2012 at 14:21
  • Svar

  Alletiders steder . Der er en del gratis bonus koder til begge steder hvis man leder lidt efter dem .

 6. Super, det er et par år siden jeg sidst spillede poker. Måske 2012 er det store poker år? 🙂

 7. Helt sikkert – det prøver jeg, tak for tippet.

 8. Super tilbud. Har heldigvis ikke være medlem af de to sites endnu. Er der regler for hvor mange gange de skal spilles igennem?

 9. Ja, det er ikke dumt med gratis penge. Tit kan man også finde gratis rabatkoder – eller spillepenge – ved at google spillefirmaets navn + bonus code, sales code el.lign (kig efter de præcise udtryk på de respektive hjemmesider).

 10. Ja, som ovenfor siger, så er det ikke dumt med gratis penge. Min søn er meget dygtig til computer, og han mangler et job, så jeg vil give ham navnet på denne side så han kan læse dette indlæg.

  Tak for tanken.

  • John on 3. februar 2012 at 10:06
  • Svar

  Har prøvet det og fik hurtigt op til 1500Kr. Men få kunne lov til at tage det første 100kr ud. Er der nogen der ved om jeg kan trække resten?

 11. Jeg ved ikke om de har lavet om på reglerne men tidligere kunne man i hvert fald godt hæve både det man havde vundet + bonussen. Det kan være du ikke har spillet nok. Man skal spille en vis mængde spil før man må hæve pengene. Du kan i menuen under bonusser hvor langt du er kommet i forhold til omsætningskravet.

 12. 200 kr gratis? jo tak 🙂

 13. Tilbuddene holder desværre ikke længere. Betsson tilbyder kun 50 kr. og Betsafe giver ingen gratis penge pt. men tjek side her som løbende bliver opdateret med gratis penge: https://10000kr.dk/vind-penge/gratis-penge/

 14. Det er helt klart de udenlandske spillesites som Unibet og Bet365 der giver de bedste odds og løbende kommer med gode kampagner – også til nuværende spillere

 15. Det er helt klart de udenlandske spillesites som Unibet og Bet365 der giver de bedste odds og løbende kommer med gode kampagner – også til nuværende spillere

Skriv et svar

Your email address will not be published.