Sådan kan du tjene lidt ekstra penge per uge

Du kan bruge nogle af dine talenter, hobbyer og andre passioner til at tjene nogle få ekstra kroner per uge. Nogle af måderne, du kan tjene penge på, kræver ingen licens eller speciel træning. Andre gør. Uanset hvad, kan du arbejde så lidt som en time om dagen eller ugen og tjene lidt ekstra indkomst, som du kan bruge på, hvad end du føler for. Her er der nogle idéer.

Del ud aviser og reklamer

En arbejdsplads, der vedvarende søger nye arbejdere, er inden for avisuddeling. Der er typisk stor udskiftning her, så der er gode chancer for, at du kan få det. Uddeler du aviser tidligt om morgenen, kan du muligvis nå det inden dit fuldtidsarbejde.

Andre deltidsstillinger

Der findes adskillige deltidsstillinger, du kan give dig i kast med, uden at du behøver nogen speciel træning eller licens på forhånd. Det kunne for eksempel være som butiksassistent, i biografen med mere.

Vær kreativ og skab arbejdet selv

Har du en havetraktor, kunne du eventuelt begynde at tilbyde at klippe personer i dit nabolags haver mod en smule betaling. På den måde kan du bruge dit eget inventar til at generere en lille smule indkomst. Er du god til børn kunne du også passe dine familiemedlemmers, naboers eller kollegaers børn. Passer du dem i dit hjem, kan du undgå at bruge penge på transporten.

Findes der nogen skolerelateret disciplin, du er særligt god til, kunne du tilbyde at være lektiehjælp mod betaling. Desværre er ikke alle forældre i stand til eller har tid til at hjælpe deres børn med eksempelvis matematiklektierne.

God til kortspil? Afprøv det på internettet

Er du en person, der elsker at spille poker, blackjack eller andre spil og er god til det, kan du benytte dig af disse evner til at tjene lidt ekstra penge. Gør du det online, kan du til tider få bonusser. Find en Casino Bonus Oversikt online, og du vil snart finde nogle gode muligheder. Bare sørg for at fastsætte en pengemæssig grænse, som du under ingen omstændigheder overstiger, da det ellers ville gå imod pointen.

Start en blog

Har du en masse ting at sige og mangler blot et sted at give udtryk for dem, kan prøve at starte en blog. At starte en blog er ganske simpelt, da du kan starte den op gratis og sidenhen flytte den til dit eget domæne relativt billigt, hvis det skulle være af interesse. Efterhånden som du opnår et publikum gennem din skrivning, kan du begynde at sælge produkter, coachingpakker, information eller andet.

Lav en YouTube kanal

Foretrækker du mere visuelle medier at udtrykke dig igennem, kan du også lave videoer og uploade dem til YouTube. Sidens popularitet betyder, at der er et potentielt stort publikum tilgængelig uanset hvilken slags videoer, du ønsker at producere. Her kan du tjene penge via de reklamer, der sættes ind på videoerne og hvis du opnår tilstrækkeligt stor succes, kan du ende op med sponsorater fra forskellige virksomheder.

Kort sagt findes der mange måder at tjene penge online, og det handler blot om at være kreativ.