Få gratis aktier for 440 kr.

Jeg faldt for et par uger siden over et fremragende tilbud fra Nordnet.dk. Nordnet er en internetmægler, altså en side hvor man kan handle aktier og værdipapirer online.

Tilbuddet går ud på at nye kunder får to Ericsson-aktier helt gratis. Når man efterfølgende har foretaget tre handler i løbet af de første tre måneder, får man yderligere seks aktier.

Jeg har nu oprettet mig som kunde, og der står rigtignok to Ericsson-aktier i mit depot. Det er da supernemt. Jeg har stadig til gode at foretage tre handler så jeg kan få de sidste seks aktier, men det skal jeg nok få gjort.

Ifølge Nordnets kampagne skulle Ericsson-aktierne have en værdi på sammenlagt ca. 440 kr. I mellemtiden er kurserne dog faldet lidt, så værdien er lige nu ca. 375 kr, men det kan jo stige igen.

Hvad jeg har kunnet google mig frem til, så har Nordnet et rigtig godt rygte (ifølge Dansk Aktionærforening, Dagbladet Børsen, Penge & Privatøkonomi osv.), så hvis du er interesseret i at komme i gang med at investere, er dette en rigtig god mulighed.

Hvis du er interesseret i at komme i gang med at investere, kan jeg anbefale at abonnere på Penge & Privatøkonomi. Lige nu kan du få to numre + en aktiehåndbog + et designer-ur for 49,95 kr.