Få gratis aktier for 440 kr.

Jeg faldt for et par uger siden over et fremragende tilbud fra Nordnet.dk. Nordnet er en internetmægler, altså en side hvor man kan handle aktier og værdipapirer online.

Tilbuddet går ud på at nye kunder får to Ericsson-aktier helt gratis. Når man efterfølgende har foretaget tre handler i løbet af de første tre måneder, får man yderligere seks aktier.

Jeg har nu oprettet mig som kunde, og der står rigtignok to Ericsson-aktier i mit depot. Det er da supernemt. Jeg har stadig til gode at foretage tre handler så jeg kan få de sidste seks aktier, men det skal jeg nok få gjort.

Ifølge Nordnets kampagne skulle Ericsson-aktierne have en værdi på sammenlagt ca. 440 kr. I mellemtiden er kurserne dog faldet lidt, så værdien er lige nu ca. 375 kr, men det kan jo stige igen.

Hvad jeg har kunnet google mig frem til, så har Nordnet et rigtig godt rygte (ifølge Dansk Aktionærforening, Dagbladet Børsen, Penge & Privatøkonomi osv.), så hvis du er interesseret i at komme i gang med at investere, er dette en rigtig god mulighed.

Hvis du er interesseret i at komme i gang med at investere, kan jeg anbefale at abonnere på Penge & Privatøkonomi. Lige nu kan du få to numre + en aktiehåndbog + et designer-ur for 49,95 kr.

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Hej. jeg er lidt spændt på at hører hvordan det går med dit Nordnet depot.

  Jeg har selv oprettet mig som kunde og begynder at trade snarligt. Foruden de gratis ericsson aktier, lover de at man modtager 500 kr for at hverve nye kunder til at bruge dem. (dog med den betingelse at disse laver mindst tre handler inden 6 månder, men det gør man jo naturligvis, for at få de sidste 6 ericsson aktier.)

  Er der et catch? Eller er de blot igang med at bruge et markedsførringsbudget på en utraditionel måde?

  Med lidt benarbejde i netværket, kan man forholdvis nemt optjene en pæn slat penge på nordnet-kontoen og derefter investerer dem i akter….

 2. Sjovt du skriver, for jeg har netop fået de gratis Ericsson aktier for et par dage siden, så jeg skulle netop til at fortælle lidt om hvordan det er gået.

  Og ja, den er god nok. Man får 500 kr. for et hverve en ven. Jeg har hvervet en enkelt og fået 500 kr. ind på kontoen, så det er bare om at komme i gang 🙂

  • kim on 19. januar 2011 at 09:07
  • Svar

  er der stadig gratis aktier når man opretter sig??

  mvh

 3. Der står ikke noget der hvor man skal registrere sig, men det skulle meget gerne virke stadig, dog kun 300 kr.

Skriv et svar

Your email address will not be published.