Så meget tjente jeg på nettet i oktober

For en måneds tid siden begyndte jeg at fortælle om hvor mange penge jeg tjener på nettet. Det indlæg fik jeg en masse god respons på, så det har jeg tænkt mig at gøre til en tilbagevendende begivenhed.

Jeg troede at september var en god måned, men oktober var fuldstændig forrygende til sammenligning. Hvis det fortsætter på denne måde, kan jeg droppe mit faste arbejde helt og bruge min tid på lige hvad jeg vil.

Lad mig springe direkte til tallene, så kan jeg fortælle om årsagerne til succes’en længere nede. I oktober tjente jeg på følgende programmer:

Google AdSense: 4.975,30 kr.
SponsorCar: 2.200,48 kr.
EuroAds: 993,24 kr.
Partner-ads: 561,70 kr.
Tradedoubler: 212,10 kr.
Adservice Media: 177,00 kr. (nyt program)
Shop2Cash.dk: 78,10 kr. (nyt program)

Udgifter til reklamer: -844,33 kr.

I alt: 8299,80 kr.

Alle indtægter er fra reklamer på 10000kr.dk. Der er grund til at være begejstret, for det er 50 % mere end jeg tjente i september, som var min hidtidige rekord. Og det bedste af det hele er at jeg har brugt meget lidt tid på min side i løbet af oktober. Det er altså en indtjening jeg kan have ved siden af et almindeligt arbejde.

Hvorfor gik det så godt i oktober?

Min ekstra indtjening kommer primært fra at jeg har haft flere besøgende end normalt. Det er nok primært vejrets skyld. Det er blevet efterår og folk er mere indenfor og surfer mere på nettet. Der har desuden været en masse snak om finanskrise osv. så mange har nok søgt på søgeord der er relevante for min side.

Et af de store trækplastre i oktober var netop min indtjeningsrapport fra september. Den slags er åbenbart populær læsning. På grafen nedenfor kan man se antal besøgende på bloggen de sidste to måneder. Der er en kraftig stigning efter d. 2. oktober hvor jeg postede min indtjeningsrapport.

Besøgende på bloggen i oktober

Hvis du selv tjener penge på at blogge, kan det altså se ud til at der er god fornuft i at fortælle om hvor meget man tjener.

Det skal også siges at en betydelig del af min ekstra indtjening netop kommer fra den kommission jeg scorer for at henvise webmastere til de ovennævnte programmer som jeg tjener penge på.

Et par nye programmer i oktober

Jeg har afprøvet to nye affiliateprogrammer i oktober: Shop2Cash og Adservice Media. Jeg har ikke så meget at sige om dem lige nu. Når jeg har lidt mere erfaring med dem, skriver jeg mere om dem.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre hvad jeg tjener i november og hvordan? Så skriv en kommentar eller en hilsen nedenfor. Husk også at abonnere på mit feed – så får du automatisk besked når der er nye indlæg på bloggen.