Tjen penge på din hjemmeside eller blog med IQ Medier

IQ Medier er et reklamenetværk, meget i stil med Euroads som jeg har reklameret for længe. Dvs. det er en hjemmeside hvor man kan finde reklamer for mange forskellige hjemmesider og produkter, som man kan sætte ind på sin hjemmeside eller blog og tjene penge på det.

Jeg har brug IQ Medier i et års tid, men først på det seneste er jeg begyndt at bruge dem rigtig flittigt. Der er sket en masse forbedringer i løbet af året, og derfor kan jeg efterhånden godt anbefale at man kigger nærmere på dem.

Fordele:

 • De har rigtig mange kampagner, 168 forskellige i skrivende stund, så man kan sikkert finde noget der passer til ens hjemmeside.
 • De har mange unikke kampagner, dvs. de findes ikke andre steder end hos IQ Medier.
 • Det er nemt at navigere rundt i annoncerne, og statistikken er overskuelig.
 • Der er ingen mindstegrænse for at få sine penge. De udbetaler hver måned, uanset hvor meget eller lidt du  har tjent.

Ulemper:

 • Svingende priser. Ofte kan man få en bedre pris på de samme kampagner hos andre netværker. Indimellem ligger IQ Medier dog i top.
 • Man kan ikke se statistik dag for dag – kun månedsvis, eller pr. kampagne.

Alt i alt er det godt affiliateprogram til at supplere med. Jeg vil dog anbefale at man også supplerer med nogle de andre affiliateprogrammer.

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg kan også kun anbefale IQ herfra! Super service og ingen problemer med udbetalingerne.

 2. Har du erfaring med EuroAds, som du kan dele med os?

  1. Ja det har jeg skam. Jeg synes Euroads er udmærket, men jeg bruger dem ikke så meget, fordi andre affiliateprogrammer ofte betaler bedre for de samme kampagner.

 3. Mine erfaringer med IQMedier er tilgengæld meget dårlige. Ingen udbetaling, sletning af ens konto, og generel dårlig kontakt udadtil.

  Derimod har jeg haft utrolig gode erfaringer med EuroAds og Partner-Ads, som virkelig kan anbefales til alle. Virkelig god kundeservice, og her er man i det mindste sikker på at modtage sin betaling.

 4. Jeg har også haft utroligt dårlige erfaringer med IQmedier. Jeg mener desuden ikke at det er i orden at føre forretning på den måde IQmedier har gjort det! Anyway, godt at se du stadig er i fuld gang, Ruben. Jeg holdt sgu ikke til det i længden og måtte nedlægge pengetid.dk 🙂
  Med venlig hilsen,
  Jonathan

Skriv et svar

Your email address will not be published.