Få en leikode til din virksomhed så billigt som muligt

Hvis du er ejer f en virksomhed, så er det vigtigere end du tror at få lavet en leikode, hvis du ikke allerede har en. Uden en leikode kan det være svært for andre virksomheder og juridiske enheder officielt at genkende din virksomhed. På den måde fungerer koden som et ægthedsbevis for din virksomhed, der bekræfter over for den anden virksomhed at det er den rigtige virksomhed de handler med. Dette forhindrer at der er nogen der kan prøve at tage røven på andre firmaer i dit firmas navn, men omvendt gør det også, at du ved du handler med et reelt firma når du handler. Hvis det er første gang du hører om leikoder og deres funktion nu, så vil du i denne korte artikel kunne blive lidt klogere på hvad en leikode er, hvorfor du skal anskaffe dig en og hvad det kommer til at koste at gøre dette. Læs mere her hvis du vil have endnu flere informationer omkring lei-

Hvad er en leikode?

Lei er en forkortelse for legal entity identifier. Kodens funktion ligger en lille smule i navnet, men det går i al sin enkelthed ud på, at du skaber sikkerhed omkring din virksomhed ved at oprette denne kode. Man kan på mange måder argumenterer for, at leikoden er din virksomheds identitetsbevis. Koden består i alt af 20 tegn der hver har deres specielle betydning. Hvis man bryder koden op kan man se hvad hvilke tegn står for og hvorfor de hver i sær er vigtige. Kodens generelle formål er at sørge for at kun din virksomhed kan bruge det navn du har fået. Der er mange fordele ved at have en leikode, for eksempel kan du ikke komme i problemer, hvis der er nogen der har svindlet i dit navn, eftersom kun du har adgang til din leikode. Derudover er disse koder også med til at modvirke ting som hvidvask. Man kan altså opsummere leikoden til, at dens primære funktion i store træk er at forhindre økonomisk svindel og gøre transaktioner mere troværdige og nemme at stole på.

Hvad koster en leikode?

Prisen på leikoder kan variere fra firma til firma, men du kan få koder der koster helt ned til 260 kroner for et år. dette er blandt de billigste priser på markedet og er en meget lav pris at betale for at sørge for, at ens firma bliver holdt uden for økonomisk kriminalitet. Det kan med andre or dikke svare sig andet end at få oprettet en leikode.