Gratis gaver fra blade og magasiner

Står du og mangler et nyt knivsæt, pulsur, MP4-afspiller eller noget helt fjerde? Ville det genere dig at få et par månedsmagasiner med i købet hvis du til gengæld kunne få det hele for en halvtredser i stedet for at betale mange hundrede kroner for det?

Magsiner og blade som Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Woman, iForm og hundredevis af andre blade lokker med store velkomstgaver hvis man køber et abonnement. Og det er ikke bare bras. Ofte er det dyre mærkevarer. Det er ting med reel værdi.

En tilfældig dag fandt jeg fx:

  • 6 DVD’er med Klovn for 104 kr. – normalpris ca. 200 kr. (+2 numre af Euroman)
  • Minima skål og flaske fra Holmegård for 99 kr. – normalpris ca. 550 kr.  (+ 2 numre af Mad)
  • Tørklæde fra Lolly’s Laundry og creme fra Dr. Hauschka for 99 kr.  – normalpris ca. 800kr. (+ 2 numre af Elle)
  • Og meget mere…

Selvfølgelig er det ikke magasinernes intention at du skal snuppe gaven og opsige abonnementet 2 dage efter, men det er ikke forbudt at gøre det, og forlagene skal følge loven (og gør det som regel også). Hvis man er fræk, kan man altså score nogle lækre gaver til sig selv.

Her kan du gå på rov

Og hvor finder man så alle de lækre ting? Den største side er nok Bladkiosken. Her fandt jeg ovennævnte tilbud og ca. 400 andre tilbud. Samtidig er der en overskuelig oversigt over de tilbud der følger med abonnementerne.

Jeg har også en lille oversigt over tilbud fra mine samarbejdspartnere.

Husk at læse abonnementsbetingelserne først før du køber noget, for en god ordens skyld. Der står alt om hvad du forpligter dig til, og i hvor god tid du skal sige op. Husk også at tage en kopi af betingelserne.

Flere gratis ting.