Gratis gaver fra blade og magasiner

Står du og mangler et nyt knivsæt, pulsur, MP4-afspiller eller noget helt fjerde? Ville det genere dig at få et par månedsmagasiner med i købet hvis du til gengæld kunne få det hele for en halvtredser i stedet for at betale mange hundrede kroner for det?

Magsiner og blade som Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Woman, iForm og hundredevis af andre blade lokker med store velkomstgaver hvis man køber et abonnement. Og det er ikke bare bras. Ofte er det dyre mærkevarer. Det er ting med reel værdi.

En tilfældig dag fandt jeg fx:

 • 6 DVD’er med Klovn for 104 kr. – normalpris ca. 200 kr. (+2 numre af Euroman)
 • Minima skål og flaske fra Holmegård for 99 kr. – normalpris ca. 550 kr.  (+ 2 numre af Mad)
 • Tørklæde fra Lolly’s Laundry og creme fra Dr. Hauschka for 99 kr.  – normalpris ca. 800kr. (+ 2 numre af Elle)
 • Og meget mere…

Selvfølgelig er det ikke magasinernes intention at du skal snuppe gaven og opsige abonnementet 2 dage efter, men det er ikke forbudt at gøre det, og forlagene skal følge loven (og gør det som regel også). Hvis man er fræk, kan man altså score nogle lækre gaver til sig selv.

Her kan du gå på rov

Og hvor finder man så alle de lækre ting? Den største side er nok Bladkiosken. Her fandt jeg ovennævnte tilbud og ca. 400 andre tilbud. Samtidig er der en overskuelig oversigt over de tilbud der følger med abonnementerne.

Jeg har også en lille oversigt over tilbud fra mine samarbejdspartnere.

Husk at læse abonnementsbetingelserne først før du køber noget, for en god ordens skyld. Der står alt om hvad du forpligter dig til, og i hvor god tid du skal sige op. Husk også at tage en kopi af betingelserne.

Flere gratis ting.

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Og husk så for guds skyld at afmelde dig igen 🙂

  Det er jo det, som bladudgiverne tjener på…

 2. HUsk at være opmærksom på at nogen gange får man først velkomstgaven med anden forsendelse og dermed har man abonnement i 2 perioder…. men de fleste gange får du nok gaven med det samme. det var bare lige en ting jeg selv har været ude for!

  • KLM on 10. december 2009 at 17:11
  • Svar

  Hej Klaus.

  Det er normal kotúme at man får gaven efter girokortet er betalt, men med en ventetid på 4-6 uger. Du kan dog altid sige dit magasin op efter den 1. periode, for Benjamin/Bonnier/etc. SKAL sende din gave.

  Mvh.

 3. Husk at afmelde dig, da der tit er skjulte bindings-aftaler mm. i sådanne aftaler :-)!

 4. Den fælde er min mor tit faldet i 🙂

  Jeg ved sgu ikke helt om jeg selv tør springe ud i det, da de altid kan få taget røven på dig. Har du efterhånden prøvet flere tilbud? Og ligger der egentlig ikke en videresalgs værdi i de ting man får, når man nu får dem så billigt?

Skriv et svar

Your email address will not be published.