Tag på eventyr for nul kroner

Hvis du drømmer om at komme på eventyr, er der råd at hente. Også selvom du tænker, at det er lige dyrt nok at flyve om på den anden side af kloden. Du kan nemlig komme på eventyr for nul kroner. Læs med her og bliv klogere!

Rejser og oplevelser kan være dyre fornøjelser. Det koster penge, hvad end du drømmer om at bungyjumpe, komme i Disney Land eller op at flyve i en luftballon. Det kan godt sætte en stopper for eventyret, hvis man ikke har budgettet, eller man bare ikke har lyst til at bruge formuer.

Men der er faktisk ting, du kan lave, hvis du gerne vil på eventyr for en billig penge. Du kan faktisk få én på opleveren for nul kroner, hvis bare du er kreativ. Hvor og hvordan? Jo, svaret er simpelt: Pak din rygsæk og gå ud ad din hoveddør.

Dét skal du bruge til et eventyr i naturen

Der er visse ting, der kan gøre dit udendørs eventyr helt uforglemmeligt. En hengekøye, hvor du kan ligge og betragte nattens stjerner, er fx helt fantastisk at have. Hvis du satser på at betale nul kroner for din friluftsoplevelse, kan du se, om du kan låne én af venner eller familie.

Slå to fluer med ét smæk

Du kan også aftale med dig selv, at det er dén ene investering, du vil gøre i forbindelse med turen. Du kan nemlig få nogle ret fantastiske hængekøjer, som det ikke lige er sikkert, at du støder på i vennekredsen. Fx findes der hængekøjer, som også fungerer som telte, og som du kan lukke, når du vil sove, eller det regner.

Backpack på ryggen

En backpack er også en god ting at have med. Den kan fyldes med alt det, du har brug for på din tur, og den sidder godt på ryggen, også på lange ture. I backpacken er det fornuftigt at have et trangiasæt, så du kan kokkerere i det fri – og selvfølgelig tilhørende proviant.

Forloren skildpadde på trangia

Du kan jo benytte lejligheden til at prøve nogle skøre færdigretter af. Hvad med fx forloren skildpadde eller skipperlabskovs på trangia? Det er uhyre billigt, og selvom det måske ikke ligefrem er gourmet, er det madoplevelser, man husker.

Skoen på og ud i det blå

Gode sko at gå i er lidt af et must. Hvis du skal gå langt, er vandresko- eller støvler langt at foretrække, men det vigtigste er, at fodtøjet er behageligt for dig. Sovepose, telt og liggeunderlag stoppes også i backpacken – og så er du klar til dit eventyr!

Lån dig frem til dit gratis eventyr

Hvis du satser på det billige – og helst gratis – eventyr, kan du låne dig frem til en fuld backpack. Du kender helt sikkert én eller anden, der har et gammelt trangiasæt og en backpack liggende på loftet. Alternativt kan du finde tingene brugt og nøjes med at betale en skilling for det.

Gratis inspiration til turen

Det kan anbefales at finde en god friluftsliv blogg. Her kan du med garanti finde alle de tips og tricks, du har brug for, og du kan finde inspiration. Lad dig inspirere til fantastiske skove og vandløb, du kan besøge, og drøm dig derhen, mens du læser. Du kan også overveje, om der er én, der ville være særligt fed at have med på en gratis tur i det fri.