Sådan gør du ferien så billig som muligt

Vil du gerne på ferie, men har du ikke det helt store budget til projektet? Så læs med her, hvor du får tips og tricks til, hvordan man gør ferien så billig som overhovedet muligt.

 

Find billige flybilletter

Man kan være heldig at finde nogle virkelig billige flybilletter, hvis man ellers bruger lidt tid på at søge. Du skal derfor være tålmodig og jævnligt gå ind og tjekke priserne på fly, og så gælder det ellers bare om at slå til, når priserne er lavest. Har du mulighed for det, er det naturligvis det allermest økonomiske, hvis du kan rejse på skæve tidspunkter. Således gælder det typisk om at undgå weekender og ferier og derudover være fleksibel i forhold til, hvornår på dagen du kan rejse.

 

Vælg den billige overnatningsmulighed

Man bruger hurtigt mange penge på overnatning, men det behøver man faktisk slet ikke. Vælger du at sove på et hostel i en sovesal, kan du nemlig gøre det ganske billigt. Ligeledes kan du spare nogle penge på at vælge et overnatningssted, som ikke ligger lige i centrum. Det er heller ikke noget problem, så længe du sørger for lige at undersøge, at der i stedet er offentlig transport i nærheden, så du alligevel nemt kan komme omkring.

 

Book overnatning med morgenmad

I forlængelse af det ovennævnte, er det en god idé at finde et overnatningssted, hvor der er morgenmad med i købet. Det er rart, fordi man så ikke behøver at gøre andet end at vælte ud af sengen for at få sin morgenkaffe, og desuden kan det nemt spare dig for nogle penge. Skal man spise alle sine måltider ude, bliver det nemlig hurtigt dyrt, hvilket fører os videre til det næste punkt…

 

Spar på udgifterne til mad

Madposten løber hurtigt op, så det er værd at være opmærksom på at begrænse sig på dette punkt. For eksempel er det ikke sikkert, der er behov for at spise på restaurant både til frokost og til aften. I stedet kan man købe frokost i supermarkedet, hvorved man kan spare en hel masse penge, og desuden bruger du så heller ikke lige så lang tid på det, som hvis man skulle ind på en restaurant. Selvfølgelig skal der være plads til at få noget god mad, når man er på ferie, men det er måske alligevel sjovere så at vælge et par aftener ude, hvor du virkelig får noget lækkert, fremfor at spise noget semigodt to gange om dagen.

 

Vær frivillig

En helt anden måde at gøre det på, er ved at være frivillig på ferien. Der er for eksempel mange hostels rundt omkring, hvor du kan bo gratis, og hvor du så får mad i bytte for arbejde. På den måde kan du rejse næsten uden omkostninger, og desuden er det en god mulighed for at møde en masse mennesker. Ønsker du ikke at være frivillig, men vil du alligevel gerne på ferie lige nu, kan du klikke her og låne pengene til at få drømmen til at blive til virkelighed.