Derfor skal du tage på cykelferie

Mangler du ideer og inspiration til hvordan du og vennerne, dig og familien, eller måske blot dig og partneren skal tilbringe ferien i år, så lad dig inspirere af denne artikel og tag på cykelferie. Cyklen er uden tvivl danskernes foretrukne transportmiddel, og 90% af den danske befolkning ejer en cykel. Selvom at danskerne er utrolig flittige til at anvende cyklen som et transportmiddel, så kan cyklen meget mere end det.

Hvis du, eller I, trænger til at prøve noget nyt, er frisk på nye oplevelser, nye udfordringer og en ny måde at holde ferie på, så bør du tage på cykelferie. Du kan med fordel tage enten din familie, din kæreste eller dine venner under armen, og så cykle derudaf mod en fantastisk ferie. Du kan også sagtens tage på cykelferie alene hvis det er det du går og drømmer om, du vil helt sikkert få en fantastisk tur lige meget hvad.

Hvis du tænker cykelferie, spændende, men måske lidt for hårdt fysisk, så kan du også tage på motorcykelferie. Det kræver selvfølgelig et motorcykelkørekort, men hvis du i forvejen har gået og drømt om at køre på motorcykel, så er det måske nu du skal hoppe ud i det og komme i gang med noget nyt og spændende. Du kan læse alle mulige nyheder, tips og trick og gode råd om motorcykler, lige her på Qvalemc.

En cykel er meget mere end bare transport

Selvom at danskerne meget flittigt anvender cyklen som transportmiddel, så kan man altså anvende cykel til meget mere end bare at transportere sig fra A til B. Cyklen i sig selv er et fantastisk redskab, og der er helt sikkert en grund til at 90% af danskerne ejer en cykel. I Norge kalder man cyklen, for en sykkel, og ordet cykel stammer egentlig fra det engelske ord, bicycle. I gennemsnit cykler danskeren 1,6 km om dagen, og det er både godt for klima og sundhed. En cykelferie er altså et godt alternativ, som er mere miljøvenligt og som også kan være en sund ferie.

Når du cykler oplever du desuden meget mere af dine omgivelser end hvis du kører i bil, og selve cykelturen i sig selv giver både god motion men også en fantastisk oplevelse af de omgivelser du befinder dig i.  Hvis du ikke gider at være i Danmark, kan du sagtens tage på cykelferie i Holland, Spanien, Italien eller Frankrig, og samtidig med den fede tur også opleve et andet lands kultur. Er du overbevist? Hvis ja, god tur!