Tjen penge som mystery shopper

Hvad laver en mystery shopper?

En mystery shopper kan være mange ting. Det kan være en der er ansat af en virksomhed, som ønsker at tjekke en anden virksomheds service. Det kan også være en virksomhed, som ønsker at tjekke deres egen service. 

En mystery shopper kan for eksempel være ansat af et brand, der sælger deres produkter til en butik, som ønsker at tjekke hvordan deres produkter bliver præsenteret i butikken. 

I dette tilfælde sendes mystery shopperen ud i butikken og skal bedømme hvordan produkterne præsenteres og sælges. Så melder mystery shopperen tilbage til brandet hvordan oplevelsen var. 

Der er som regel nogle punkter mystery shopperen bliver bedt om at lægge mærke til, såsom præsentation af produktet, information om produktet, generel service i butikken og så videre. 

Et eksempel på en virksomhed, der benytter mystery shoppers er smykkevirksomheden Pandora. De sender mystery shoppers ud i de butikker, som forhandler deres smykker, for at tjekke om der kan forbedres på servicen.

Kan man være mystery shopper online?

Ja, det kan man også. Det er ikke kun i butikker man benytter mystery shoppers. I takt med at nethandel er steget så meget i popularitet, er mystery shoppers også blevet mere og mere brugt til online handel. 

Her vil en mystery shopper ofte tjekke hjemmesidens serviceniveau, hvor nemt det var at finde det produkt man søgte, hvordan prisen var i forhold til andre hjemmesider, og hvordan returneringsprocessen er. 

En af de ting der også ofte lægges vægt på ved tjek af online virksomheder er deres kundeservice. Yder de god kundeservice eller får man ikke svar på sine henvendelser. Alt sammen er med til at bedømme en hjemmesides kvalitet for brugerne. 

Hvordan tjener man penge som mystery shopper?

Men hvordan tjener man så penge som mystery shopper, tænker du måske? Du tjener simpelt nok penge ved at gøre det, som der bliver bedt om. Læg mærke til de punkter som der bedes om og giv en grundig anmeldelse.

Den information du giver tilbage, til den der har bedt dig om at være mystery shopper, afgør om de kan bruge det til noget som helst. Så når du vil være mystery shopper, så må du forberede dig på at de felter som der ønskes undersøgt, skal besvares fyldestgørende. 

Det er selvfølgelig ikke for sjov du betales for det, så det bør være noget du gider at lægge lidt kræfter i. Du kan for eksempel vælge at være mystery shopper indenfor en kategori som også lægger sig op af din hobby. 

Hos niccanet.fi kan du læse meget mere om hobbyer og det at tjene penge på dem. 

Alternative metoder at tjene penge på hjemmefra

Hvis du søger job som mystery shopper online fordi du godt kunne tænke dig at tjene lidt ekstra penge hjemmefra, så er der også andre måder du kan gøre det på. Ekstra indkomst hjemme fra din egen sofa kan opnås på et par forskellige måder.

Du kan vælge at prøve lykken med online spil såsom spilleautomater på sider som slotsbandit.dk. Du kan også prøve til med sportsbetting eller investering i aktier eller kryptocurrencies. 

Investering i kryptovaluta som for eksempel Bitcoin har for mange givet et ekstra boost i økonomien og kunne potentielt være vejen til lidt flere knaster på kontoen.