Dofollow på bloggen

Jeg har nu aktiveret et plugin på min blog som fjerner nofollow-attributten på kommentarer.

Hvis dette er sort snak for dig, så beklager jeg. Det betyder bare kort fortalt at hvis skriver kommentarer til mine indlæg, så får de en lille smule linkværdi tilbage til din egen hjemmeside eller blog hvis du har sådan en. Hvis du ikke har det, kan du være totalt ligeglad med dette indlæg.

Dette virker også på pingbacks, så du kan også bare linke til mine indlæg fra din egen blog, og så får du automatisk linklove ud af det.

Hvis du har en wordpress-blog, vil jeg anbefale plugin’et. Du kan finde det her.

Her er en liste over danske dofollow-blogs.

Tak til Brian Brandt for at gøre mig opmærksom på plugin’et.

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Godt initiativ at sprede ordet om nofollow og dofollow.

 2. Et meget sympatisk træk…

 3. Dejligt med nogle dofollow sites 🙂

 4. Hej
  Tak for info, kendte faktisk ikke dette plugin.

 5. På sin vis var det højst sandsynligt et ret godt træk du lavede dig dengang. Nu endte jeg her jo endnu engang og har på grund af dette indlæg nok set din side omkring 10 gange og hver gang tænkt “Hvorfor fanden linker han ikke til andre, der gør det samme, det var jo det jeg googlede efter :(” 😉

  Fortsat god dag.

 6. Hej
  umidbart er Nofollow stadig aktivt her på siden, eller er der mon noget jeg har misforstået?

Skriv et svar

Your email address will not be published.