Dowload gratis lærebøger og kompendier

En læser gav mig et tip om Ventus.dk som måske er interessant for mange studerende. På ventus.dk kan man nemlig downloade gratis lærebøger og kompendier inden for mange forskellige studieretninger, dog primært inden for matematiske, tekniske og økonomiske fag. Der kan være penge at spare i forhold til at gå ud og købe tilsvarende kompendier. Tippet er hermed givet videre.

9 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Ventus er virkelig genialt. Har brugt dem til både samfundsøkonomi mit studie, samt erhvervsøkonomi før det. Man skal forvente et par reklamer hist og pist, men stoffet er der intet galt med og jeg er indtil videre ikke støt på nogen fejl.. 🙂

 2. Jeg her lige siddet og kigget lidt på Ventus – Det virker som en fed side hvor jeg da vist godt kan bruge lidt fra 🙂

 3. Super fedt site. Specielt for økonomistuderende som mig. Gode kompendier til eksamenslæsning.

 4. Det er lidt surt jeg først se din guide efter bog indkøb i stor stil, men jeg vil da alligevel kigge mere efter de gratis bøger der er på siden, for de virker meget fornuftige, og prisen den er i hvertfald god

 5. Tusind tak for tippet, det vil spare mig for rigtig mange penge i fremtiden 😉 Jeg vil klart give tippet videre, så det er så få som muligt, der behøver bruger så forbandet mange penge på kompendier.

 6. Hvor er det en cool side – tak for det link. Det er virkelig noget jeg kan bruge. Jeg kan se der ligger hele kursusaterialer til Officepakken derude, som jo er det mange af vores kurser handler om.

  Super super fedt 🙂

 7. Hvis den bog, du har på din pensumliste, ikke kan downloades gratis, så kan du (i mange tilfælde) købe den brugt på http://www.pensum.dk.

 8. Ja Ventus er en ganske udmærket side. Jeg bruger den tit hvis mine lærebøger er på engelsk. Så downloader jeg et kompendie om samme emne på dansk, så får man en god basisforståelse for emnet.

 9. Den side kendte jeg ikke. Det ser rigtig godt ud, men så vidt jeg kan se er der stadig en del engelske bøger – Patrick?

Skriv et svar

Your email address will not be published.