Jeg sparer 2000 kr. om året på elregningen

Jeg har netop fået årsopgørelsen fra mit elselskab, og i den anledning har jeg tjekket hvordan min husstands elforbrug ligger i forhold til gennemsnittet for sammenlignelige husstande.

Det viste sig at det gennemsnitlige forbrug for en husstand som min, er på 3000 kwh om året, men mit faktisk forbrug er på under 2000 kwh. Med en kwh-pris på ca. 2 kroner svarer det til en besparelse på over 2000 kr. om året i forhold til gennemsnittet.

I artiklen spar penge på elregningen kan du se hvad jeg gør for at spare el.

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Det er da noget af en besparelse, 2000kr kan de fleste bruge 🙂 god artikel med gode råd og som man jo siger: mange bække små……

 2. Fed artikkel. Hvordan er det lige med besparelsen på el og så fladskærmstv. Syntes at have læst et sted, at de faktisk var temmelig store strømslugere. Ved du om der erforskel på plasma og lcd skærme?

 3. Tak 🙂 En LCD-fladskærm bruger mindre energi end et tungt gammeldags fjernsyn. Et plasmafjernsyn er vist derimod ret energikrævende. Og så gælder det selvfølgelig at jo større skærm, des mere energi bruger det.

  • Karsten on 22. november 2010 at 09:44
  • Svar

  Jeg er vild med at følge din blog og finde metoder hvor på man enten kan spare penge eller tjene penge. Men jeg har lidt ventet på der skulle komme til om hvordan man kan spare på sin vare regning. Jeg syntes det er meget aktuelt lige nu, da det vinteren er stærkt på vej.

  Jeg har selv eksperimenteret med og har sidste år fået anskaffet mig et træpille fyr, og jeg må sige at jeg har sparet betydeligt ved at varme huset op med træpiller.
  Så i bund og grund efterspørger jeg lidt noget omkring besparelse på varme regninger.

  Jeg håber der kommer lidt i fremtiden.

 4. Super blok og med jeres gode råd kan der virkeligt spares penge –
  jeg fik flotte hvide tænder ved et godt tips på dentalpleje.dk

  så den er givet videre til andre

Skriv et svar

Your email address will not be published.