Sådan får du nemt flere penge imellem hænderne

Annoncørbetalt indhold

Er du typen, der hver måned render rundt med røde tal på kontoen? Eller er du bare træt af, at du aldrig har råd til de sjove oplevelser ligesom dine venner? Herunder guider vi dig til, hvordan du kan få flere penge imellem hænderne, så du kan få råd til mere i hverdagen.

Bliv mystery shopper

Har du nogensinde hørt om mystery shoppers? Nej, så er du bestemt ikke den eneste, for det er nemlig et ret ukendt fænomen herhjemme. Men grundlæggende går det ud på, at du evaluerer forskellige butikker i dit nærområde, når du alligevel er ude og foretage dine dagligvareindkøb. Hvordan var kundeservicen? Var det nemt at finde de forskellige varer i butikken? Sådanne simple ting skal du observere, og så får du penge for det. Smart!

Del mad ud

Bor du i byen, og har du en cykel, der trænger til at blive brugt? Så kunne det være, du skulle overveje at blive madudbringer. Med services som for eksempel Wolt bliver det ikke nemmere at tjene hurtige penge. Optagelseskravene er enkle, og har du røven fuld af energi, kan du omdanne den energi til kolde kontanter – samtidig med at du får masser af motion. Wolt betaler per levering, så du har rig mulighed for at bestemme din egen timeløn.

Arbejd som freelancer

Er du kreativ anlagt? Eller har du erhvervet dig nogle evner, som virksomheder kan drage nytte af? Så kan du overveje at blive freelancer. Der findes adskillige freelancerplatforme som for eksempel Upwork og Worksome, hvor du kan sælge din arbejdskraft. Det kan være, du er dygtig til at skrive, eller at du kan kode og hjælpe med at udvikle apps eller hjemmesider. Mulighederne er mange, og ligesom med Wolt, så kan du selv sætte din timepris.  

Ryd op i din økonomi

Det er klart, at den nemmeste måde til at få flere penge imellem hænderne er ved at bruge færre penge. Og ligesom med mange andre ting, så skal din økonomi med jævne mellemrum gennemgås og optimeres. Er der nogle udgifter, du kan skære væk? Nogle streamingtjenester, du ikke har benyttet i månedsvis? Ved at skære den unødvendige fedt fra dit månedlige forbrug, får du automatisk flere penge imellem hænderne.

Har du ligeledes flere lån, som du betaler af på, bør du overveje at skrue op for dit månedlige afdrag, da det også kan frigive nogle ekstra dadler. Er behovet akut for at låne penge – f.eks 10.000 kroner til en ny studiebærbar, bør du altid tjekke markedet først, da priserne kan være meget svingende fra udbyder til udbyder.