Lån penge på den billigste måde

Julen er højtid for mange ting og ikke mindst for hurtige forbrugslån, så pakkerne kan blive større end de var sidste år. Der er ingen skam i at forære dyre gaver til dem man elsker, men hvis man endelig skal låne penge til gaverne, kan man lige så godt benytte de billigste lån.

Forbrugerrådet har lige offentliggjort en guide til hvad det koster at låne hhv. 1000 kr. i en måned, 5000 kr. i et år eller 5000 kr. i op til 5 år.

Jeg har allerede advaret mod sms-lån, og det er også de små, hurtige lån der er allerdyrest i Forbrugerrådets test. Her kan det koste 300 kr. at låne 1000 kr. i en måned, hvilket bare koster 8 kr. med en almindelig kassekredit.

Lån i banken, ikke i butikken

Mange butikker har forskellige kort- og kreditordninger. Det er nemt at oprette i butikken, men det koster i længden. Det er typisk 4-5 gange dyrere at låne i pengene i Fona end i din bank. Så forbered juleindkøbene og gå i banken inder du går ud og shopper.

Du kan få flere tips i min guide til at låne penge.

2 kommentarer

  1. Jeg er meget enig i, at mans kal passe på, havd man gør, når man låner penge. Det gælder om at tænke sig godt om og forberede sig grundigt, så man er klar over, hvilke konsekvenser det kan have.

  2. Det er ofte folk der tager forbrugslån, der ryger ind i et gældshelvede. Ferratum tilbyder blandt andet mikrolån til en fuldstændig vanvittig rente. Jeg plejer altid at kigge forbi på http://mybanker.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published.