Så meget tjente jeg på min hjemmeside i november

Så er der gået endnu en måned, og igen vil jeg fortælle lidt om hvordan det er gået med at tjene penge på nettet i november.

Der har ikke været de store ændringer på siden eller i indtjeningen i den forløbne måned. Men da de sidste måneder også er gået utrolig godt, har jeg fået blod på tanden og er gået i gang med at planlægge nye indtjeningsmuligheder. Det skal jeg nok skrive meget om efterhånden som det bliver aktuelt.

Men til tallene. Her er hvad jeg har tjent på min hjemmeside i november:

Google AdSense: 5.094 kr.
SponsorCar: 2.466 kr.
EuroAds: 1.664 kr.
Partner-ads: 430 kr.
Shop2Cash.dk: 388 kr.
Tradedoubler: 136 kr.

Udgifter til reklamer: -1.725 kr.

I alt: 8.453 kr.

Det er en lille bitte fremgang i forhold til sidste måned. Jeg har haft en del flere besøgende i november end i oktober, så alt i alt er indtægten pr. besøgende lidt lavere end i sidste måned. Men hvad pokker; jeg beklager mig ikke. 8000 kr. ekstra om måneden for en fritidsbeskæftigelse er slet ikke dumt.

Fremtidsplaner

Nu siger jeg fritidsbeskæftigelse, men faktisk har de sidste par måneder været så gode, at jeg har været nødt til at oprette en virksomhed. Det har jeg samtidig taget som en anledning til at satse lidt mere på at tjene penge online. Min drøm er at kunne tjene så meget på denne måde som de fleste tjener på et fuldtidsjob. Ingen faste arbejdstider, og inge overordnede der bestemmer hvad jeg skal lave.

Derfor har jeg taget fri et par måneder nu for at få sat nogle nye projekter i gang. Forhåbentlig vil jeg være en smule nærmere mit mål om et par måneder.

20 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Jacob on 1. december 2008 at 14:45
  • Svar

  Dejligt at høre at det går godt :o)
  Selvom jeg undrer mig over du kan tjene SÅ meget på adsense :O

 1. Ja, det er lidt vildt med den Adsense…

  Men han har nogle gode keywords her på siden, som måske giver nogle gode kroner, når man klikker….. 😉

 2. Super godt gået (endnu engang). Som Jacob er jeg også lidt nysgerrig efter den Adsense indtjening. Er det pga. høje klikpriser eller får du bare en høj CTR (eller enormt meget trafik). Hvad er hemmeligheden ?

 3. Tjabumbummelum, hvad er hemmeligheden? Måske er jeg bare en heldig idiot der har ramt en guldåre i adsense 🙂 Jeg ved det ikke, for jeg har ikke noget at sammenligne med.

  Man skal jo være påpasselig med at afsløre for meget statistik når det kommer til adsense, men det kunne da være interessant at høre hvad I synes var et mere ‘rimeligt’ niveau?

  Jeg kunne faktisk godt tænke mig at dele mere ud af mine tips og tricks til at optimere indtjeningen, men det er ikke hensigtsmæssigt at gøre det i form af blogkommentarer 😉 Det er faktisk en af de ting jeg gerne ville kaste mig over nu, hvor jeg har lidt mere tid til det.

  Den første ting jeg gerne vil afsløre, det er at jeg aldrig nogen sinde har læst en eneste e-bog om at tjene penge på adsense. Det hele handler om sund fornuft. Eller måske bare held 🙂

 4. Jeg mener godt at du må afsløre sådan noget som:

  – mængden af trafik til din side
  – at din CTR er 2-cifret (hvis den er)
  – at en klik indtægt ligger over 1 dollar (eller hvad den nu ligger på)

  Det ville være interessant ting at vide.

  • Jacob on 2. december 2008 at 10:15
  • Svar

  Jeg synes også godt du kunne afsløre lidt mere, som fx. de ting Mikael nævner, især lidt omkring:

  Hvor meget tjente du det først år du havde hjemmesiden?
  Antal besøgende
  Hvor mange %, du tjener på klik, affliate og bannervisning m.m. – altså hvad du tjener mest på :o)

  • Jacob on 2. december 2008 at 10:17
  • Svar

  Jeg tror ikke på at hvis nogen lavede en hjemmeside næsten magen til, købte noget prof seo, og gik amok med at skrive lignende artikler m.m. kunne tjene lige så meget.

  – som du selv siger, må det være lidt held blandet med du har ramt en guldåre i adsense 😉

 5. Som jeg skrev sidste måned så tjente jeg kun få hundrede kroner det første år jeg havde min hjemmeside (http://blog.10000kr.dk/tjen-penge-pa-din-blog-eller-hjemmeside/sa-meget-tjente-jeg-pa-nettet-i-oktober/#comment-406). Så pengene kommer altså ikke lige med det samme.

  Jeg er meget spændt på i hvor høj grad mine fiduser kan overføres til andre hjemmesider, for jeg ville da gerne have et par stykker mere som denne. Det bliver jeg klogere på i den kommende tid.

  Mht. statistik så er mine besøgstal offentligt tilgængelige på chart.dk og nope.dk. CTR og CPC varierer selvfølgelig en del, men i snit er de hverken tocifrede eller over en dollar.

  Adsense-indtægter er jo nærmest kun klik-baseret. Indtægten fra de øvrige programmer er primært lead-baseret. Procenter for salg udgør en forsvindende lille del af regnskabet. Bannerreklamer giver ikke voldsomt meget, men mere end de ofte bliver beskyldt for.

  • Jacob on 2. december 2008 at 12:05
  • Svar

  Det hjalp lidt 🙂

  • Jacob on 5. januar 2009 at 13:20
  • Svar

  Jeg ved du sikkert har travlt for tiden med projekter, nu du også har taget noget tid fri fra arbejde.

  Men jeg savner en: “Så meget tjente jeg på nettet i december”.
  – kunne være sjovt at se hvordan det er gået nu der har været jul+nytår og enorm snak om alt det med finanskrisen 🙂

  Godt nytår 😉

 6. Tak for interessen. Jeg skal nok komme med nye indlæg snart, også om hvordan det gik i december. Jeg har bl.a. afprøvet nogle nye affiliateprogrammer som er ganske interessante.

  • Jacob on 6. januar 2009 at 08:15
  • Svar

  Glæder jeg mig til at læse om 😉

 7. Hej..
  Jeg er helt ny i det her med ads og sådan. Bruger dine sider utroligt meget med stor hjælp. Men jeg har lige et spørgsmål jeg håber du kan hjælpe med.. Jeg kan ikke tilføje google adsense til min side som ligger hos wordpress.com.. Jeg vil rigtig gerne høre hvordan du har gjort? Har du ikke siden hos wordpress.com eller hvordan? Er meget ny så hav tålmodighed og forståelse.. 🙂 hehe
  Håber meget du vil hjælpe.

  På forhånd tak

  Allan

 8. Hej Allan

  Det er godt at høre at du er glad for det jeg skriver. Jeg bruger ikke wordpress.com, men installerer wp på mit eget webhotel.

  Jeg vil meget gerne undersøge hvordan man gør og vende tilbage i løbet af et par dage. Jeg er alligevel i gang med at skrive en detaljeret guide til at tjene penge på wp, så det er fint at du kommer med spørgsmål.

  Mvh
  Ruben

 9. Findes er en guide til hvordan man installere wp på computeren (helst på dansk) Jeg er ved at lave en hjemmeside/blog i det program der hedder iWeb. Ved du om den blog er ligeså god som den blog på wordpress.com ?
  Det er måske dumme spørgsmål, men er helt ny indenfor det her..

  Mvh
  Allan

 10. Det er helt i orden med spørgsmål. Alle skal jo starte et sted så fyr bare løs 🙂

  Jeg kender ikke meget til iWeb, men jeg kan ikke forestille mig at det kan hamle op med wp. Hvis du er seriøs omkring at tjene penge på nettet, vil du lynhurtigt blive begrænset af iWeb.

  Wp er nok lidt sværere for nybegyndere, men det har kæmpe udviklingspotentiale, fordi der er en masse der udvikler brugbare plugins som forbedrer mulighederne for at tjene penge.

  Man installerer ikke wp på sin computere. Det består af en masse filer som man uploader til sin hjemmeside, så det kræver at man har sit eget domæne og webhotel.

  Jeg skal nok skynde mig at få skrevet den guide så du kan komme videre 😉

 11. Ok 🙂 det lyder da til at jeg skal bruge wp i stedet for iweb for jeg er meget seriøs om at tjene penge på nettet. Har fundet en webhotel udbyder der samarbejder med wp som jeg tror jeg prøver, eller har du et forslag til hvem der er gode og billige? Du må meget gerne sende en lille guide så jeg rigtig kan komme igang.. Er vildt glad for at du vil hjælpe mig sådan. 😀

 12. Hej Ruben.

  Først og fremmest. Tak for en rigtig fedt blog.
  Jeg er også lidt nysgerrig hvad angår statistikken for 10000kr.dk.

  Kan det passe at du har ca. 230 besøgende pr. dag? Det mener nope.dk i hvertfald.

  Du oplyser at du tjener omkring 8000 kr (Rundet af) om måneden, og du har (hvis nope.dks oplysinger er rigtige) omkring 7.000 besøgende om måneden. Det betyder altså at du tjener over 1 kr. pr. besøgende.

  Hvordan gør du det?

  Der må være noget her jeg overser 🙂

 13. Hej Bo. Dette indlæg er fra sidste år, så tallene passer ikke rigtig med den nuværende situation.

  Sidste år på denne tid tjente jeg alt i alt 1-1,5 kr. pr. besøgende. Pengene kommer fra annoncer på siden, så jeg tror ikke der er noget du har overset.

  Min indtægt er faldet en smule. Dels fordi jeg ikke har så god tid til at vedlige siden og holde annoncerne ajour, men den økonomiske krise sætter også sine spor. Mange annoncer giver ikke så meget som tidligere, fordi konkurrencen er mindre.

 14. Friskt at du ligger dine indtjeninger ud 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.