Så meget tjente jeg på min hjemmeside i november

Så er der gået endnu en måned, og igen vil jeg fortælle lidt om hvordan det er gået med at tjene penge på nettet i november.

Der har ikke været de store ændringer på siden eller i indtjeningen i den forløbne måned. Men da de sidste måneder også er gået utrolig godt, har jeg fået blod på tanden og er gået i gang med at planlægge nye indtjeningsmuligheder. Det skal jeg nok skrive meget om efterhånden som det bliver aktuelt.

Men til tallene. Her er hvad jeg har tjent på min hjemmeside i november:

Google AdSense: 5.094 kr.
SponsorCar: 2.466 kr.
EuroAds: 1.664 kr.
Partner-ads: 430 kr.
Shop2Cash.dk: 388 kr.
Tradedoubler: 136 kr.

Udgifter til reklamer: -1.725 kr.

I alt: 8.453 kr.

Det er en lille bitte fremgang i forhold til sidste måned. Jeg har haft en del flere besøgende i november end i oktober, så alt i alt er indtægten pr. besøgende lidt lavere end i sidste måned. Men hvad pokker; jeg beklager mig ikke. 8000 kr. ekstra om måneden for en fritidsbeskæftigelse er slet ikke dumt.

Fremtidsplaner

Nu siger jeg fritidsbeskæftigelse, men faktisk har de sidste par måneder været så gode, at jeg har været nødt til at oprette en virksomhed. Det har jeg samtidig taget som en anledning til at satse lidt mere på at tjene penge online. Min drøm er at kunne tjene så meget på denne måde som de fleste tjener på et fuldtidsjob. Ingen faste arbejdstider, og inge overordnede der bestemmer hvad jeg skal lave.

Derfor har jeg taget fri et par måneder nu for at få sat nogle nye projekter i gang. Forhåbentlig vil jeg være en smule nærmere mit mål om et par måneder.